Locks-1920x607

Vælg de rigtige låse og få øget sikkerhed

Der er døre overalt. Der er indgange, der smidigt skal kunne håndtere mange mennesker, samtidig med at uvedkommende holdes ude. Med den rigtige lås øger du sikkerheden i virksomheden. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde en løsning, der passer til din virksomhed og dine sikkerhedsbehov.

I mange moderne virksomheder er der i dag et behov for hurtigt at kunne ændre låsesystemet eller få overblik over, hvem der har befundet sig i bygningen. Der er flere forskellige låsetyper at vælge mellem. Vi hjælper med at vælge rigtigt.

Elektroniske låse

Elektroniske låse passer til både lette inderdøre og kraftige yderdøre, der skal være hurtige at låse. En elektronisk dørlås kan også kombineres med eksempelvis adgangskontrol og forskellige kodelåse. En enkel måde at beskytte virksomheden på samt få kontrol over, hvem der opholder sig i bygningen.

Mekaniske låse

Mekaniske låse er den enkleste og sikreste måde at beskytte din virksomhed og dit inventar på. Mekaniske låse fås i flere forskellige varianter, afhængig af hvilket sikkerhedsniveau der kræves, uanset om det er vigtigst, at det skal være bekvemt og praktisk eller indbrudssikkert.

Kodelåse

Med en kodelås beskytter du dine lokaler, samtidig med at autoriserede personer får hurtig og smidig adgang. Låsen giver dig hurtig adgang uden besværlig nøglehåndtering. Disse typer låse er velegnede til lokaler, der ikke kræver højeste sikkerhedsniveau, som fx omklædningsrum, lagerrum og indgangspartier til ejendomskomplekser.

Nøglefrie låse

En nøglefri lås beskytter dine lokaler, samtidig med at den gør det lettere for autoriserede personer at komme let ind og ud af faciliteterne. Låsene er enkle at montere og giver dig hurtig adgang uden besværlig nøglehåndtering.

Låse til yderdøre

I en virksomhed, hvor mange personer kommer og går dagligt, er det vigtigt, at låsen fungerer smidigt, samtidig med at uvedkommende holdes ude. Med en sikker og velfungerende lås på yderdørene beskytter du både din virksomhed, dine medarbejdere og dit inventar.

Låse til inderdøre

I miljøer, hvor mange personer opholder sig dagligt, er det vigtigt at sikre, at uvedkommende ikke får adgang til visse dele af lokalerne. Men den rette lås på inderdørene beskytter du både din virksomhed, dine medarbejdere og dit inventar.

Vindueslåse

Tyven vælger altid den letteste vej ind. Med sikre låse på ejendommens vinduer minimerer du risikoen for ubudne gæster. Vælg mellem kodelåse eller mekaniske låse for at øge sikkerheden.

Vælg en lås, der passer til din virksomhed

Skal man kunne komme hurtigt ind og ud? Anvendes døren ofte? Skal låsen tilsluttes til et adgangskontrolsystem? Der er mange spørgsmål, der kræver svar, når det gælder låse. Kontakt os så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en løsning, der passer til din virksomheds behov.

Låsesystemer 800x450

Kopibeskyttede låsesystemer

Et godt låsesystem er fundamentet i et sikkerhedssystem. Med et kopibeskyttet låsesystem forhindrer du ulovlig kopiering af nøgler, hvis disse skulle falde i de forkerte hænder.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!