Vælg den rette lås til inderdørene

I miljøer hvor mange personer opholder sig dagligt, er det vigtigt at sikre, at uvedkommende ikke får adgang til lokalerne. Men den rette lås på inderdørene beskytter du både din virksomhed, dine medarbejdere og dit inventar.

Hos CERTEGO ved vi, hvor vigtigt det er for virksomheden at finde en smidig sikkerhedsløsning. Ved at installere den rigtige type lås på inderdørene forhindrer du, at uvedkommende får adgang til de områder i dine lokaler, som er forbeholdt de ansatte. Det skaber tryghed og beskytter personlige ejendele. 

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-lase-til-inderdore

Luk uvedkommende ude

En inderdør stiller ikke samme krav til sikkerheden som en yderdør, men det er alligevel vigtigt at føle, at man kan låse sin dør og beskytte sine ting. På arbejdspladser og i lokaler hvor folk opholder sig, kan det være rart at kunne låse døren og forlade rummet uden at bekymre sig om, at andre får adgang til dine personlige ejendele. Låsen skal også fungere smidigt og være hurtig og let at åbne i tilfælde af brand eller anden fare i lokalerne.

Trådløs teknik til smidig gennemgang

En smidig løsning til inderdøre i virksomheder er at tilslutte låsen trådløst til et adgangskontrolsystem via fx Aperio-teknik. Denne løsning er velegnet til at konfigurere et smidigt system til lokaler som konferencelokaler, serverrum og lagerlokaler eller til forskellige typer skabe. Aperio-læserne integreres trådløst i dit eksisterende adgangskontrolsystem, og du slipper for at skulle trække kabler eller foretage andre ændringer på dørene. Derudover skal brugerne kun have en nøglebrik/et kort til hele anlægget.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!