Indbrudssikring som supplement til låsene

Låse er den indlysende beskyttelse mod ubudne gæster. Men der er også en række andre alternativer, der beskytter din virksomhed og er et godt supplement til låse og andre sikkerhedsløsninger.

Hos CERTEGO ved vi, at sikkerheden i en virksomhed eller en ejendom er afgørende. Suppler låsene med andre typer indbrudssikring for at afskrække tyven og forhindre hærværk. 

Karmforstærkning gør det sværere for tyven

Karmforstærkning er en effektiv måde at holde uvedkommende ude. Det virker afskrækkende og kan være det, der bevirker, at tyven undlader at forsøge at trænge ind i netop din ejendom. Karmforstærkningen er en profil, der monteres for at lukke mellemrummet mellem karmen og døren. Den udgør en ekstra forhindring for tyven og fås i flere forskellige modeller og størrelser. 

Gitre holder tyven ude

Gitre er en effektiv måde at forhindre tyven i at bryde ind i din virksomhed. Med gitterlåger eller vinduesgitre får du en effektiv beskyttelse mod ubudne gæster, samtidig med at det skaber et æstetisk tiltalende miljø. 

Glasforstærkning forhindrer hærværk og skader

Med glasforstærkning, i form af en beskyttelsesfilm, får du et stærkere glas, der forhindrer og beskytter mod indbrud. Det er en enkel og effektiv måde at beskytte din virksomhed på.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!