Dørtelefoni

Med dørtelefoni får du fuld kontrol over hoveddøren, samtidig med at gæster kan få hjælp til at finde vej. Hos CERTEGO tilbyder vi bæredygtige og brugervenlige dørtelefoner, der både øger trygheden og er æstetisk tiltalende.

Dørtelefoner er en tryg og smidig løsning, der giver beboerne kontrol over, hvem der får adgang til ejendommen - og gør det lettere for gæster at finde vej.

Door-phone.1920x607

Enkel udvidelse med flere døre

Opringningen fra en dørtelefon til en lejlighed sker via det analoge telefonnet, IP-telefoni eller gennem en separat forbindelse. Systemet kan desuden udvides med tilbehør til kommunikation med udlejningsgæster, bookingsystemer eller smidig nøglehåndtering. Antallet af døre spiller ingen rolle. Centralerne holder styr på, hvad der sker i bygningen og takket været den dynamiske hukommelse, kan du vælge, hvad du ønsker at prioritere.

Flere forskellige dørtelefonmodeller

Dørtelefonerne fås i flere forskellige modeller og med forskellige finesser. Fælles for flere af dem er, at de er udformet i et robust design, der kan modstå hærværk, samt berøringsfri læsere, som læser berøringsfri kort og nøgler. Vi samarbejder blandt andet med Aptus’ reservationssystem med en nøgle med en unik nicifret kode, der passer til disse læsere. Hvis en nøgle forsvinder, er det let at spærre den og bestille en ny. Du slipper dermed for at bekymre dig om dyre cylinderudskiftninger eller hovednøgler på afveje.

Se, hvem der ringer på døren

Som indehaver af en dørtelefon med kamera kan du se, hvem der ringer på døren. Kameraet aktiveres, når nogen ringer på døren. Du kan derefter, via Aptusportal, se hvem der ringer på. Dørtelefoni kan også tilsluttes din mobiltelefon, så du kan se direkte på telefonen, hvem der kommer på besøg. En praktisk og enkel måde at skabe tryghed på. 

Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at finde en dørtelefoniløsning, der passer til din virksomhed eller ejendom.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!