Schools-and-universities-1920x607

Sikkerhedsløsninger til skoler og universiteter

CERTEGO hjælper skoler, universiteter og andre læreanstalter med at finde den rette sikkerhedsløsning.

Skoler, universiteter og andre læreanstalter er steder, hvor mange mennesker opholder sig og er i bevægelse samtidig. I disse miljøer er det vigtigt at kunne skabe tryghed for både studerende, lærere og andet personale.

I bygninger, som anvendes til undervisning, herunder universiteter og højere læreanstalter, er åbenheden og tilgængeligheden central. Samtidig skal man smidigt kunne afgrænse adgangsrettighederne både tids- og områdemæssigt. Visse områder skal kun være tilgængelige for lærere og andet personale, mens andre skal være åbne for alle, som opholder sig i uddannelsesmiljøet.

Sikkert og tilgængeligt for elever og personale

Med en intens strøm af mennesker er der behov for afgrænsning af adgangsrettigheder i forskellige dele af bygningerne. Indgange, biblioteker, laboratorielokaler og undervisningslokaler skal være lettilgængelige for de studerende, mens personalet samtidig skal kunne være sikre på, at deres arbejdsmiljø er beskyttet mod uvedkommende.

Det er også vigtigt, at bygningen kan evakueres hurtigt i tilfælde af brand eller anden fare. Med en fleksibel sikkerhedsløsning, der passer til netop din uddannelsesorganisation, skaber du tryghed hos både ansatte og studerende. Og det kan vi hjælpe dig med.

De rette sikkerhedsprodukter på det rette sted

Lyder det som en umulig ligning? CERTEGO hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Vi kombinerer kameraovervågning, nødevakuering, brandsikkerhed og alarmer med lås, dørautomatik og adgangskontrol til en perfekt tilpasset, fremtidssikret sikkerhedsløsning. Systemet skal også administreres og vedligeholdes, for at sikkerhedsniveauet skal kunne opretholdes. CERTEGO kan tage hånd om dette for dig.

Dine medarbejdere får et tryggere arbejdsmiljø, og du skræmmer de personer væk, der leder efter huller i sikkerhedsniveauet i dine lokaler.

Vi sikrer, at dine sikkerhedssystemer fungerer

Det er selvfølgelig godt, at sikkerhedssystemet er installeret, men det betyder ikke, at det passer sig selv. Systemet skal også administreres og vedligeholdes, for at sikkerhedsniveauet skal kunne opretholdes. CERTEGO kan tage hånd om dette for dig.

Vi hjælper dig med alt fra nøglekontrol og databaselagring til drift og vedligeholdelse af tilsluttede systemer som bookingsystemer og indbrudsalarmer. Du er meget velkommen til at kontakte os, så fortæller vi mere om vores hostingydelser.

Eksempler på produkter og ydelser 

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!