Certego-26-tietoa-meista

Som nyansat hos CERTEGO

Som nyansat ønsker vi, at du skal få den bedst mulige opstart, oplæring og opfølgning, for at du hurtigt kan føle dig effektiv og kompetent i dit daglige arbejde.

CERTEGO byder hvert år velkommen til flere nye medarbejdere. Vi ønsker, at alle skal føle sig velkomne og værdsatte. Derfor har din leder ansvaret for, at de første seks måneder tilrettelægges i overensstemmelse med virksomhedens generelle krav til introduktionsfasen og samtidig sikrer, at den er tilpasset dine individuelle behov, kvalifikationer, kompetencer og erfaringer.

Velkomstpakke til nye medarbejdere 

Før du starter i virksomheden, har vi allerede påbegyndt planlægningen. Når du starter hos os, får du både en velkomstpakke og hjælp til at komme godt i gang. Vi sørger for at alle adgangsrettigheder, eventuelt arbejdstøj, dokumenter, kontorartikler og teknisk udstyr er på plads, når du starter. 

I løbet af dine første dage skal du gennem en hovedintroduktion lære om virksomheden samt vores moderselskab ved blandt andet at høre om virksomhedens vision, forretningsidé, målsætninger, retningslinjer m.m. Du får en god introduktion til din afdeling og dine nærmeste kolleger.

Derudover ønsker vi at inkludere dig ved, at du selv er med til at tilpasse din egen oplæringsplan. Det er dig, der bedst kender dine forudsætninger. På den måde sikrer vi, at de næste måneder af oplæringen er individuelt tilpasset og dermed effektive og relevante. Den ansvarlige leder har en vigtig rolle i forhold til tilrettelæggelse og støtte.

Introduktionsfase med støtte fra leder 

Din leder har en vigtig rolle som overordnet ansvarlig for din introduktion og oplæring. I løbet af prøvetiden skal du og din leder afholde minimum to opfølgnings-/statussamtaler. Derudover skal din leder bidrage med god tilrettelæggelse og støtte i hele perioden. 

Målet med introduktionsfasen og prøvetiden er at du som nyansat, både teoretisk, fagligt og socialt, skal få en professionel og grundig introduktion til virksomheden. Vi ønsker, at du skal trives og hurtigt føle dig produktiv og effektiv i dit arbejde. Sammen skal vi skabe resultater! 

Ledige stillinger CERTEGO 800x450

Ledige stillinger

Søg en af vores ledige stillinger og bliv en del af Team CERTEGO!

Læs mere
Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!