Security-officer-1920x607

Sikkerhedsløsninger til offentlige bygninger

 

I offentlige bygninger og lokaler som biblioteker, idrætshaller, museer og arenaer er kravene til sikkerhed ekstra store.

Med en intens strøm af mennesker er der behov for afgrænsning af adgangsrettigheder i forskellige dele af bygningen.

I disse miljøer opholder der sig mange mennesker samtidig, og en evakuering skal gå stærkt i tilfælde af brand eller anden fare. Det kræver en sikkerhedsløsning, der giver tryghed til både ansatte, offentligheden og din organisation. 

Personalet skal trygt kunne stole på, at deres områder ikke er tilgængelige for uvedkommende, men samtidig stilles der krav til brandsikkerhed og hurtig evakuering, hvis der skulle opstå uventede situationer.

Et fleksibelt og moderne sikkerhedssystem

I arenaer, koncerthuse og lignende bygninger kræves der en fleksibel og moderne sikkerhedsløsning, der er enkel at administrere. Her færdes forskellige mennesker og faggrupper, fra arrangører og besøgende til teknikere og kioskpersonale, der alle har behov for adgang til forskellige dele af bygningen.

Det skal derfor være let at udstede midlertidige adgangsrettigheder til fx leverandører, reparatører og vedligeholdelsesmedarbejdere, samtidig med at uvedkommende formenes adgang til områder, der er forbeholdt personalet, eller områder hvor man opbevarer vigtigt udstyr.

Effektivt energiforbrug

Hovedindgange til biblioteker, museer og andre offentlige bygninger åbnes og lukkes adskillige gange om dagen – det slider på dørene og energiforbruget stiger. Med det rette valg af døre, dørautomatik og energieffektive dørlukkere får du en dørløsning, der holder længe. Samtidig sikrer du, at lokalerne er lettilgængelige for besøgende, og både omkostninger og miljøpåvirkning reduceres.

De rigtige sikkerhedsprodukter på det rette sted

Lyder det som en umulig ligning? CERTEGO hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Vi kombinerer videoovervågning, nødevakuering, brandsikkerhed og alarmer med lås, dørautomatik og adgangskontrol til en perfekt tilpasset, fremtidssikret sikkerhedsløsning. Dine medarbejdere får et tryggere arbejdsmiljø, og du skræmmer de personer væk, der leder efter huller i sikkerhedsniveauet i dine lokaler.

Vi sikrer, at dine sikkerhedssystemer fungerer

Det er selvfølgelig godt, at sikkerhedssystemet er installeret, men det betyder ikke, at det passer sig selv. Systemet skal også kunne administreres og vedligeholdes, for at sikkerhedsniveauet skal kunne opretholdes. CERTEGO kan varetage denne opgave. Vi hjælper dig med alt fra nøglekontrol og databaselagring til drift og vedligeholdelse af tilsluttede systemer som bookingsystemer og indbrudsalarmer. 

Eksempler på produkter og ydelser til detailhandelen

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!