Kontakt og support

Hos CERTEGO vægter vi god kundeservice højt.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Vores mission er konstant at yde en god service til dig, og det er derfor vigtigt, at du får professionel råd og vejledning, når du har behov for det.

​Har du spørgsmål til en vare eller ydelse, til fakturering eller andet? Måske er der noget, du gerne vil spørge om? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice i din nærmeste afdeling. Her sidder vores servicemindede medarbejdere altid klar til at hjælpe dig.

MicrosoftTeams-image (105)

Find din nærmeste afdeling her

Med afdelinger over hele Danmark har CERTEGO altid en sikringstekniker og låsesmed i dit lokalområde. For dig som kunde betyder det, at vi altid kan rykke ud med kort varsel, så du kan få løst dit problem hurtigt og professionelt. 

Find nærmeste afdeling
Cylinder og nøglebestilling 800x450

Cylinder- og nøglebestilling

Mangler du nøgler? Det kan vi hjælpe dig med! Vi har i mange år hjulpet både private og erhverv med kopiering og dublering af nøgler. Vi skærer nøgler til de fleste låse. Udfyld formularen til nøglebestilling eller kontakt din lokale afdeling.

Læs mere om cylinder- og nøglebestilling
certego-car-parked 800x450

Døgnvagt

Med afdelinger over hele landet har CERTEGO også sikringsteknikere og låsesmede i dit nærområde. Vi står klar døgnet rundt, så du kan få løst dit problem hurtigt og professionelt. Alle kunder er vigtige for os, og vi er altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere
Security-responsible-800x450

Kunde hos CERTEGO

CERTEGO Danmarks kunder får adgang til rådgivning og hjælp med sikkerhedsprojektering og enkel kommunikation af kompetente projektledere. Vi gør hverdagen lettere for dig, når du skal vælge funktioner til din sikkerhedsløsning. 

Læs mere
technician-work 800x450

Salgs- og leveringsbetingelser

CERTEGO har cirka 100 medarbejdere fordelt på vores 6 afdelinger i alle dele af Danmark. Alle vores afdelinger leverer alt fra mindre låsemonteringer og oplukninger til komplette sikringsløsninger, der bliver tilpasset netop dine specifikke behov.

Læs mere
Reklamation 800 x450

Reklamation

Ved reklamation bedes du kontakte din lokale CERTEGO-afdeling. 

Læs mere
Fjernsupport 800x450

Fjernsupport

Fjernsupport giver os mulighed for at undersøge dit problem direkte på din PC.

Læs mere
Ordbok 800x450

Ordbog

Ordbog over fagudtryk indenfor låse.
Fra A til Å.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!