Door-phone.1920x607

Smidig sikkerhed til boligselskaber, andelsboligforeninger og ungdomsboliger

Sikkerhedsløsninger til boligselskaber skal være tilpasset beboernes behov. Hverdagen er forskellig afhængig af om du er en ældre borger, en børnefamilie eller studerende.

Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde den rette løsning til alle typer livssituationer og beboere. Det kan handle om at få hjælp til døråbning, let at kunne omkode mistede nøgler eller behov for berøringsfri døre.

Bevar kontrollen

Studenterboliger og ungdomsboliger har ikke samme behov som ældreboliger. Med den rigtige sikkerhedsløsning til ejendomme kan du styre, hvem der har adgang til bygningen og hvornår. Hovedindgangen benyttes ikke bare af postbude, ejendomsmedarbejdere og håndværkere, men også af en række andre personer. Vi kan derfor tilbyde ydelsen "CERTEGO Lånenøgle", der inkluderer, at vi opbevarer og udlåner nøgler til fx entreprenører. Lejlighedsindehaveren skal trygt kunne stole på, at låsen til egen bolig er tilstrækkelig til at beskytte boligen, det enkelte individ og vedkommendes aktiver.

Tilslut flere områder til samme system

Du kan fx sammenkoble lager, affaldsrum, cykelkælder og andre typer fællesområder til et og samme adgangskontrolsystem. Dette system kan derefter tilsluttes eventuelle bookingsystemer til vaskerum, festlokaler og lignende. Også garagen kan tilsluttes til samme system, så porten åbner automatisk, når biler med godkendte id-mærker eller radiolæsere nærmer sig. Vi hjælper dig med at finde en langsigtet løsning, der passer til din ejendom og dine beboere.
Hvis du ønsker det, kan vi varetage administrationen og hostingen af systemet for dig. 

Fremtidssikrede løsninger

Sikkerhedsløsninger til boligselskaber skal være fremtidskompatible, og CERTEGO hjælper dig med at finde det rigtige adgangskontrolsystem, som du let og enkelt kan opgradere i takt med, at behovet opstår. Det skal være trygt, enkelt og smidigt at administrere systemet, uanset hvilken type ejendom det drejer sig om.

Øget sikkerhed og lavere omkostninger

En boliginvestering er for de fleste mennesker den største investering, man foretager sig i livet. Den rigtige sikkerhedsløsning kan på sigt reducere forvaltningsomkostninger for foreningen samt skabe et behageligt og trygt miljø for dem, der bor i ejendommen.

Eksempler på produkter og ydelser

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!