Municipalities-1920x607

Sikkerhed til forvaltning og myndigheder

Forvaltning og myndigheder stiller store krav til sikkerhed og fleksibilitet. Hos CERTEGO hjælper vi med at lette håndteringen af sikkerhed inden for administration og hosting.

Forvaltning og myndigheder omfatter en række samfundsfunktioner og institutioner. Kravene til sikkerhed er forskellige i de forskellige organisationer, men fælles for mange af dem er, at systemet skal være fleksibelt, let at administrere og tilpasset til forskellige situationer. CERTEGO tilbyder flere forskellige ydelser og totalløsninger til denne type organisationer.

Høj sikkerhed og fleksibilitet

Politiet, kriminalforsorgen og retsvæsenet stiller høje og specifikke krav til sikkerheden. Systemet skal have en høj sikkerhed, samtidig med at det skal være fleksibelt, så sikkerhedsniveauet hurtigt kan øges ved en eventuel trussel. I et fængsel styrer anstaltens sikkerhedsklassificering fx det krævede sikkerhedsniveau.

Hos CERTEGO hjælper vi dig med at sammensætte den optimale løsning til et sikkert og fleksibelt system. Vi ved, at et sikkerhedssystem skal administreres og vedligeholdes godt for at opretholde sikkerheden. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores hostingydelser eller om fordelene ved at være aftalekunde.

Tilpas sikkerheden til forskellige områder

Inden for forsvaret og hos politiet er der mange forskellige typer lokaler lige fra undervisningslokaler og kontorer til våbenlagre, opbevaring af beslaglagte materialer og øvelsesområder. Behovet for forskellige sikkerhedsniveauer til forskellige områder er stort, og CERTEGO kan hjælpe med at udarbejde en driftsikker løsning, der er omhyggeligt tilpasset de respektive lokaler. Vi ser helheden og hjælper dig med at finde den rigtige beskyttelse til din virksomhed.

Kombination af åbenhed og sikkerhed

En myndighed vil ofte være åben for offentligheden og modtage besøgende udefra. Når besøgende kan træde direkte ind i organisationen, stiller det store krav til en velovervejet sikkerhedsløsning.

Med tryg perimeterbeskyttelse og adgangskontrol, kombineret med indbrudsalarm og brandsikring, skaber du de bedste forudsætninger for et trygt arbejdsmiljø for dine medarbejdere samt et indbydende miljø for besøgende.

De rigtige sikkerhedsprodukter på det rette sted

Lyder det som en umulig ligning? CERTEGO hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Vi kombinerer videoovervågning, nødevakuering, brandsikkerhed og alarmer med lås, dørautomatik og adgangskontrol til en perfekt tilpasset, fremtidssikret sikkerhedsløsning. Dine medarbejdere får et tryggere arbejdsmiljø, og du skræmmer de personer væk, der leder efter huller i sikkerhedsniveauet i dine lokaler.

En række produkter og ydelser til myndigheder og statsforvaltninger

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!