Access-Control-1920x607

Adgangskontrol giver øget sikkerhed

Adgangskontrol er en bekvem måde at beskytte døre til lokaler og områder på og samtidig sikre autoriserede personer hurtig adgang. 

Et adgangskontrolsystem er let at administrere og brugervenligt med kort, nøglebrikker eller nøgler. Hos CERTEGO kan vi tilbyde fleksibel adgangskontrol, der øger sikkerheden i din virksomhed.

Øget sikkerhedskontrol

Med et adgangskontrolsystem får du øget kontrol over, hvem der passerer ind og ud af virksomheden. Du kan enkelt tidsstyre og ændre adgangsrettigheder via en brugervenlig grænseflade. Du slipper dermed for at bekymre dig om dyre cylinderudskiftninger og hovednøgler på afveje. Hvis nogen mister en nøgle, er det let at spærre den og bestille en ny. Det beskytter ejendommen og forhindrer, at uvedkommende får adgang til dine lokaler. 

ARX Sikkerhedssystem

ARX er et sikkerhedssystem, der kombinerer adgangskontrol og tyverialarm-systemer, og er den ideelle løsning for f.eks. kommuner, hospitaler og virksomheder med mange medarbejdere. Med mulighed for et stort antal integrerede moduler, som eks. mødebooking, kantinekøb og alarm, det er et alsidigt system med mange muligheder.

Les mer om ARX sikkerhedssystem ..

ASSA ABLOY SMARTair

SMARTair er berøringsfri, nøglefri og kabelfri adgangskontrol fra RUKO med MIFARE-teknologi. Systemet er en ny og effektiv løsning, som er meget pålidelig og nem at få installeret.t. 

Adganskontrol med Salto Systems

Med Salto Systems får du mulighed for nemt at optimere sikkerheden i dit hjem eller på din arbejdsplads på en enkel og økonomisk måde.

Door-phone-800x450

Dørtelefoner og dørkoder med døråbning

Med dørtelefoni får du fuld kontrol over hoveddøren, samtidig med at gæster kan få hjælp til at finde vej. Hos CERTEGO tilbyder vi bæredygtige og brugervenlige dørtelefoner, der både øger trygheden og er æstetisk tiltalende.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!