Smarta säkerhetslösningar från oss är en trygg affär

 

Sikkerhed til alt det, du vil beskytte

Read more
jobb hos oss 1920

CERTEGO skal være en udviklende og attraktiv arbejdsplads

Som ledende sikkerhedsleverandør i Norden er vi afhængige af at være konkurrencedygtige i alle led. For at tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere fokuserer vi derfor på at være en udviklende og attraktiv arbejdsplads for alle vores ansatte.

Dette stiller krav til CERTEGO som arbejdsgiver. Vores medarbejdere skal føle sig medinddragede og vigtige. De skal have de rigtige kvalifikationer og den rigtige erfaring. De skal have et stærkt engagement i arbejdet med sikkerhed for øje. Hvordan fastholder og tiltrækker vi disse dygtige medarbejdere?

Svaret ligger i vores vision: ”Vi skal være en udviklende og attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere”. Selvom vi forventer en stor grad af selvstændighed ønsker vi samtidig at give de ansatte mulighed for udvikling.

Vores medarbejdere skal udvikle sig i takt med samfundet og ikke mindst i tråd med vores vision. Det er kun på denne måde, vi kan opretholde vores position som førende sikkerhedsleverandør i Norden.

Vil du være en del af CERTEGO?

Job opening 800x450

Ledige stillinger

CERTEGO har en målsætning om at være den førende leverandør af sikkerhedsløsninger i Norden. For at nå dette mål har vi brug for de bedste medarbejdere. Her kan du se vores ledige stillinger og sende din ansøgning.

Læs mere
two-males-at-office-laughing 800x450

Ny hos CERTEGO

Som nyansat hos os ønsker vi, at du skal få den bedst mulige opstart, oplæring og opfølgning, så du hurtigt kan føle dig effektiv og kompetent i dit daglige arbejde.

Læs mere
CERTEGO women walking in office 800x450

Hvorfor vælge CERTEGO ?

Der er flere gode grunde til at vælge CERTEGO som arbejdsgiver. Vi er innovative, og vores branche er i konstant vækst. Et job i sikkerhedsbranchen er et sikkert fremtidsjob.

Læs mere
technician-doing-service-in-ceiling 800x450

Lærepladser & elevpladser

CERTEGO tilbyder elevpladser til unge mellem 17 og 26 år. Dette er for mange starten på en lang og indholdsrig karriere i sikkerhedsbranchen. Sammen skal vi bidrage til din og virksomhedens succes.

Læs mere
Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!