Security-for-healthcare-and-hospital-1920x607

Sikkerhedsløsninger til sundhedsvæsenet og plejesektoren

Hos CERTEGO hjælper vi sundheds- og plejesektoren med at sammensætte en fleksibel sikkerhedsløsning, der skaber tryghed for både personale og patienter.

Sundheds- og plejesektoren omfatter alt fra store universitetssygehuse med akut- og ambulancemodtagelser til plejecentraler og vaccinationscentre.  Det er miljøer, der skal være åbne, tilgængelige, sikre og hygiejniske, og de skal tillige kunne tilgodese  et stort behov for at kunne afgrænse adgangsrettigheder til forskellige steder, på forskellige tidspunkter.

Fleksible løsninger giver øget sikkerhed og tilgængelighed

Med en intens strøm af mennesker er der behov for afgrænsning af adgangsrettigheder i forskellige dele af bygningen. Personalet skal kunne aflåse de områder, som uvedkommende ikke skal have adgang til, samtidig med at patienterne skal kunne komme ind og ud af bygningen. Hovedindgange, nødudgange, patientstuer og apoteker stiller dermed forskellige krav til sikkerheden.

Med automatiske døre kan hovedindgangen på et stort sygehus håndtere store menneskestrømme dagligt. Automatikken bidrager også til et lavt energiforbrug med reguleret temperatur og mulighed for at få mennesker hurtigt ud i tilfælde af nødsituationer. Det skaber et smidigt og tilgængeligt miljø for alle.

Den rigtige dør mindsker spredningen af bakterier

På sygehuse og plejecentre er risikoen for spredning af smitte stor. Med automatiske døre med sensorer eller albuekontakter ved kirurgiske enheder forhindres spredningen af mikrober. Dørhåndtag på fx patientstuer kan desuden behandles antimikrobielt for at forhindre spredningen af almindelige sygehusbakterier.

Avanceret tyverisikring til apoteker

Apoteker, der håndterer receptpligtige lægemidler, er attraktive mål for tyve. Håndtering og opbevaring af farlige stoffer stiller også krav til et system, der sikrer, at det kun er autoriserede personer, der har adgang til disse områder.

Med den rigtige sikkerhedsløsning, kombineret med en avanceret tyverisikring med en restriktiv adgangskontrol, beskytter du både offentligheden og personalet. 

Hurtig evakuering og høj sikkerhed

Hvis der udbryder brand, skal det skal være let og smidigt at evakuere en stor bygning som et hospital. Evakueringsvejene må dog ikke udgøre et hul i sikkerhedssystemet. Her er der behov for en løsning, hvor adgangssikringen opretholdes, samtidig med at det er hurtigt at evakuere og få alle ind i bygningen igen.

Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en sikkerhedsløsning, der opfylder alle jeres behov.

Eksempler på produkter og ydelser til sundhedssektoren

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!