Alarm-2-1920x607

Alarmer og alarmydelser

Det er vigtigt at føle sig tryg. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde den rette alarm til din bolig og virksomhed.

Du skal kunne tage på arbejde, opholde dig på arbejdspladsen eller i indkøbscenteret uden at føle dig utryg. En brand eller indtrængning i en bygning opstår ofte hurtigt. Derfor er det vigtigt at have en professionel alarmløsning, der hurtigt advarer dig. På den måde beskytter du både mennesker, adgangsveje og bygninger. Med en velfungerende alarmløsning får du hurtigt overblik over, om der er udbrudt brand, eller om uvedkommende er trængt ind i din bygning.

Alarmsystemer til private

Du skal kunne føle dig tryg og sikker i dit eget hjem. Med et alarmsystem skaber du tryghed for hele familien, så alle kan sove trygt om natten, eller så I kan rejse bort et par dage uden at bekymre jer om ubudne gæster. 

Læs mere om alarmsystemer til private

Brandalarmer

En brandalarm redder liv. Det er vigtigt at få kendskab til en brand, så man så hurtigt som muligt kan iværksætte tiltag og minimere skader på både mennesker og bygninger. 

Alarmsystemer til Erhverv

God indbrudsbeskyttelse er en vigtig investering i alle virksomheder. Følgerne efter et indbrud kan gøre stor skade på din virksomhed i form af ødelæggelser og produktionstab. Tanken om at møde uvedkommende på arbejdspladsen kan skabe utryghed blandt nogle af medarbejderne.

Læs mere alarmsystemer til erhverv

Evakueringsalarmer

Hurtig udrykning kan betyde forskellen på liv og død. I tilfælde af brand eller anden fare er det meget vigtigt at have et system til annoncering af behovet for evakuering af offentlige lokaler som fx hoteller, skoler og indkøbscentre. Det skal gå hurtigt med at komme ud, hvis det begynder at brænde.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!