Aviation-and-transport-2-920x607

Sikkerhedsløsninger til fly og transport

Hos CERTEGO tilbyder vi en række intelligente løsninger til lufthavne, togstationer og andre transportanlæg. Det øger sikkerheden for både rejsende og medarbejdere.

På steder, hvor mange mennesker er i bevægelse samtidig, kræver det en smidig løsning at komme fra ét punkt til det næste. Det stiller høje krav til sikkerhed og fleksibilitet. Det skal også være hurtigt at komme ud tilfælde af brand eller anden fare, og bygninger og aktiver skal beskyttes. CERTEGO tilbyder en række forskellige ydelser og totalløsninger, der øger sikkerheden på disse steder.

Større sikkerhed for alle

I lufthavne, på togstationer, busterminaler og lignende steder er sikkerheden af stor betydning. Med videoovervågning og velfungerende låse og alarmer kan både medarbejdere og rejsende føle sig trygge. I forbindelse med store menneskemængder stilles der også krav til brandsikkerhed og hurtig evakuering, hvis der skulle opstå uventede situationer. 

Samtidig skal medarbejdere, vigtigt teknisk udstyr og andre aktiver beskyttes mod uvedkommende. Der er således behov for en sikkerhedsløsning, som beskytter både medarbejdere, rejsende og virksomheden. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde en fleksibel og omkostningseffektiv løsning, der er tilpasset til din virksomhed.

Trygt og smidigt

I transportsektoren er tidsaspektet kritisk. Fly, tog og busser afgår på et bestemt tidspunkt, og det skal være let for de rejsende at nå frem til dem til tiden. Med automatiske døre i indgangen kan et stort antal mennesker hurtigt få adgang til anlægget og komme videre til den rigtige perron eller afgangshal.

CERTEGO har smidige løsninger til døre og adgangskontrolsystemer. Vi tilbyder desuden håndtering og administration af systemerne. Det betyder, at du kan føle dig tryg og være sikker på, at alt fungerer, som det skal. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores hostingydelser eller om fordelene ved at være aftalekunde.

De rette adgangsrettigheder til de rette områder

I lufthavne, på togstationer og andre omdrejningspunkter for offentlige transportmidler er der en række områder, som kun er beregnet for anlæggets personale. Kommunikationscentraler, hangarer og lokaler med vigtigt teknisk udstyr bør være forbeholdt relevante medarbejdere.

Med forskellige typer kodelåse og berøringsfri adgangskontrol kan de rette personer hurtigt få adgang, samtidig med at ubudne gæster lukkes ude.

Omkostningseffektivt og godt for miljøet

En komplet sikkerhedsløsning behøver ikke at være lig med dyre omkostninger. CERTEGO tilbyder særskilte ydelser og komplette sikkerhedssystemer, der er tilpasset til virksomheden. Med den rigtige løsning kan du forhindre uforudsete hændelser, der kan indebære store omkostninger for virksomheden.

Med energieffektive dørsystemer ved indgange, der ofte passeres, kan du desuden reducere energiforbruget og skåne miljøet.

Kontakt os

En række produkter og ydelser til fly- og transportbranchen

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!