Hvorfor vælge CERTEGO som arbejdsgiver?

Der er flere gode grunde til at vælge CERTEGO som arbejdsgiver. Vi er innovative, og vores branche er i kontinuerlig vækst. Et job i sikkerhedsbranchen er et fremtidsjob.

Other-certegoDK-billeder-job-og-karriere-teniker-certego-16x9

Vi føler, at der er mange gode grunde til at arbejde hos os: 

Godt arbejdsmiljø

I CERTEGO ønsker vi, at vores medarbejdere trives. Vi tager temperaturen på arbejdsmiljøet og afholder medarbejderudviklingssamtaler. Vi mener, at højt engagement og en høj grad af trivsel uden tvivl er vigtige drivkræfter for virksomhedens opnåelse af både resultater og mål.

Talentsatsning

Vores branche består af kompetente medarbejdere inden for specifikke fagområder. Kompetencen, vi opbygger, er sjælden at opdrive. Derfor er vi afhængige af at udvikle og satse på unge talenter gennem vores elevordning. Læs mere om hvordan vi arbejder med elever her.

Opfølgning

Vi ønsker, at vores medarbejdere skal føle sig inkluderet og værdsatte. Hvert år gennemfører ledere og medarbejdere en målrettet medarbejdersamtale. Fokus er rettet mod at udarbejde og følge op på en handlings- og udviklingsplan, både på kort og langt sigt. I løbet af året vil medarbejdersamtalen blive fulgt op med mindre opfølgningssamtaler. En del af hensigten er at opnå et godt samspil mellem ledere og medarbejdere samt et arbejdsmiljø præget af åbenhed og trivsel.

Udviklingsmuligheder

Som medarbejder får du, gennem løbende årlige samtaler med din leder samt i medarbejdersamtalen, tydelige tilbagemeldinger og mål for dit arbejde. Du har også mulighed for at give tilbagemeldinger til din leder samt dele dine ambitioner og udviklingsbehov. Medarbejderne har mulighed for at udvikle deres kompetencer gennem en række kurser og seminarer. Vi mener imidlertid, at du finder den bedste udvikling hos dine egne kolleger – gennem kompetenceudveksling.

Karrieremuligheder

Som nordisk og global virksomhed kan vi tilbyde flere udviklingsmuligheder. Hvis du udviser engagement og ønske om succes, for både dig selv og din arbejdsgiver, forsøger vi at tilbyde dig de karrieremuligheder, du søger. Virksomheden arbejder også systematisk for, at dygtige medarbejdere skal have mulighed for at udvikle sig gennem jobmuligheder. Derfor markedsfører vi i stor grad ledige stillinger internt

Under medarbejdersamtalerne fokuserer vi også på at kortlægge dine langsigtede ønsker, så vi kan planlægge og se, om vi kan tilrettelægge disse for dig.

Derudover tilbyder vi: 

  • Konkurrencedygtig løn og eventuelle bonusordninger
  • Fem ugers ferie og gode afspadseringsmuligheder
  • Gunstig dækning ved brug af mobiltelefon
  • Gode pensions- og forsikringsordninger
  • Sundhedsordning og andre arbejdsmiljøtilbud
  • Støtte til træning
  • Gode ordninger ved sygdom
  • Gunstige personalerabatter
  • Flotte markeringer og påskønnelser ved jubilæer og mærkedage
  • Gode bilordninger

Vil du være en del af CERTEGO?

Her kan du se vores ledige stillinger og sende din ansøgning!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!