Vi leverer komplette sikkerhedsløsninger

Vores forretningsidé er at være totalleverandør af sikkerhedsløsninger. Det giver os mulighed for at anbefale de varemærker, der bedst muligt opfylder teknisk funktion, ydeevne og økonomiske forventninger.

CERTEGO projekterer og leverer åbne sikkerhedsløsninger, baseret på alle kendte og førende varemærker indenfor sikkerhed. En totalløsning kan bestå af alt fra låsealarmeradgangskontrol og dørtelefoner til tv-overvågningbrandsikringbookingsystemer og indbrudssikker opbevaring. Vi tilbyder også service og vedligehold.

CERTEGO har aner i den industrielle låsebranche, der går 150 år tilbage i tiden. Vejen frem til den nuværende, højteknologiske virksomhed blev banet gennem et stort antal virksomhedsfusioner og opkøb over hele Norden. 

Hos CERTEGO har vi afdelinger placeret over hele Danmark og er derfor et af landets største sikringsfirmaer inden for elektronisk og mekanisk sikring. Med mere end 45 års erfaring fra låsebranchen, tilbyder vi klasssisk låseservice samt skræddersyede specialløsninger til sikring af private hjem, virksomheder og institutioner.  

CERTEGO består bl.a. af de tidligere forretninger City låse, Herlev Låse, BC Låseteknik, Slagelse Låseservice, DTS Låse & Alarm.

Hovedbegivenheder i moderne tid

2121: Nalka Invest AB køber CERTEGO

2016: CERTEGO Indført som et varemærke i Finland.

2015: CERTEGO blev grundlagt, da svenske Swesafe, Låsgruppen i Norge og Låsepartner i Danmark gennemførte et synkroniseret navneskifte til CERTEGO og skabte et fælles, skandinavisk varemærke med selvstændige, landsdækkende virksomheder i Danmark, Norge og Sverige.

2011: Swesafe opkøbes af ASSA ABLOY og drives videre som selvstændigt datterselskab.

2006: Låsepartner opkøbes af ASSA ABLOY.

1996: Låsgruppen opkøbes af ASSA ABLOY gennem koncernens norske datterselskab TrioVing og drives videre som selvstændigt datterselskab.

Fokus på tid, teknik og økonomi 

Et grundigt forarbejde er fundamentet for detaljestudier og projektering af alle indgående produkter i den endelige løsning. I forstudiet fokuserer vi primært på tid, teknik og økonomi:

Et afstemt tidsrum til implementering og ibrugtagning; en teknisk løsning, der opfylder de kortlagte behov til ydeevne, funktion og levetid; og endelig en prissætning, der matcher dine økonomiske rammer og forventninger.

Åbne sikkerhedsløsninger

Det store udvalg af produkter og varemærker giver os mulighed for at tilpasse sikkerhedsløsningen til specifikke sikkerhedsbehov og lovgivningsmæssige krav i din virksomhed og branche.

Løsningerne er altid helt åbne. Du kan selv vælge den ønskede leverandør af service og vedligeholdelse. Tryghed og valgfrihed skal føles naturligt i samarbejdet med os.

CERTEGO Komplett DK

Service i hele livscyklussen

Vi sælger ikke produkter og systemer for derefter at fortsætte til næste virksomhed. Vi kan tilbyde hjælp til hele sikkerhedsløsningens livscyklus. Vi rådgiver om, hvad der er bedst til dine behov – og kan håndtere alt.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!