Industry-1920x607

Sikkerhedsløsninger til industrien

Fabrikker, logistikanlæg og lignende kan omfatte flere ejendomme fordelt på forskellige lokationer. Lad CERTEGO hjælpe dig med en fleksibel sikkerhedsløsning.

Kravene til industrianlæg er forskellige, afhængig af virksomhedstypen, hvor stort anlægget er, samt hvor det rent geografisk er placeret.

Sikkerhedsløsninger til industrien skal være fleksible, robuste mod vind og vejr og give dig fuld kontrol over de forskellige anlæg. Ved lastekajer og i lagerlokaler skal sikre dørløsninger både forenkle og beskytte. CERTEGO hjælper dig med at finde de låse- og adgangskontrolsystemer samt komplette sikkerhedsløsninger, der passer til netop din virksomhed.

Sikkerhed døgnets 24 timer

Et større anlæg har ofte meget personale, der arbejder i skift døgnet rundt. Det betyder, at mange mennesker kommer og går på forskellige tidspunkter af døgnet. Anlægget har med stor sandsynlighed også adskillige døre og indgange til levering, distribution samt personaleindgange, der alle skal fungere smidigt og sikkert. Det skal også være hurtigt og enkelt at komme ud i tilfælde af fare. Alle disse aspekter skal tages med i beregningerne ved anskaffelse af et sikkerhedssystem. 

Tryghed for alle

Med en intens strøm af mennesker, modtagelse og distribution af produkter er der behov for at afgrænse adgangsrettighederne i forskellige dele af bygningen. Et produktionsstop på grund af indtrængen, brand eller skade kan have ødelæggende konsekvenser for virksomhedens økonomi, og det er af største vigtighed at beskytte virksomheden mod ufrivillige afbrydelser. Den rigtige sikkerhedsløsning giver tryghed til både ansatte, leverandører og virksomheden.

Adgang til de rette personer i de rette situationer

Perimeterbeskyttelse beskytter mod indtrængen og med elektronisk adgangskontrol og hovednøglesystemer, kan du være sikker på, at udvalgte personer smidigt kan få adgang til det rette sted. Vi kan også hjælpe dig med at finde løsninger til nødudgange, mekaniske låsesystemer med høj sikkerhed samt gøre det muligt for dig at håndtere adgangskontrolsystemet på fjernbasis. Sammen finder vi en optimal løsning til netop dit anlæg.

Ét system til alle anlæg 

Med et adgangskontrolsystem, der kan sammenkoble flere anlæg, behøver du ikke at bekymre dig om besværlig administration eller drift af sikkerhedssystemet. Du får kontrol over alle dine anlæg fra ét og samme sted.  Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde en smidig og tryg løsning, der passer til virksomhedens behov. Hvis du ønsker det, kan vi også tage hånd om drift og administration af sikkerhedssystemet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores hostingydelser eller om fordelene ved at være aftalekunde. 

Eksempler på produkter og ydelser til industrien

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!