Brancherådgivning

CERTEGO job med støtte til alle de fagfolk involveret i en sikkerhedsløsning. Her kan du læse lidt om, hvad vi kan hjælpe med. Kontakt os hvis du har brug for hjælp.

Architects-and-designers-800x450

Støtte til arkitekter og konsulenter

CERTEGO yder brancherådgivning til bygherrer og arkitekter, i forbindelse med projektering, implementering og servicering af sikkerhedsløsninger ved opførelse af nybyggeri samt renovering af ældre bygninger.

Les mer
Builder-security-800x450

Støtte til byggherrer

CERTEGO har bred kompetence inden for teknologi, projektering, logistik, projektledelse og installation, hvilket giver dig en komplet løsning af høj kvalitet til den rigtige markedspris.

Les mer
Security-responsible-800x450

Støtte til sikkerhedschefer

CERTEGO hjælper sikkerhedschefer med risikovurdering og sikkerhedsplanlægning. I forbindelse med udarbejdelse af en optimal sikkerhedsløsning er samspillet med sikkerhedscheferne vigtig.

Les mer
ProjectManager 800x450

Støtte til projektledere

CERTEGO hjælper projektledere og andre projekteringsansvarlige med projektering og implementering af sikkerhedsløsninger ved nybygning og renoveringsarbejde.

Les mer
Construction-entreprenour-security-800x450

Rådgivning til entreprenører med sikkerhedsløsninger

CERTEGOs medarbejdere bistår entreprenører og andre bygningssagkyndige med etablering og udvikling af beslagslister og sikkerhedsløsninger i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter.

Les mer

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!