Architects-and-designers-1920x607

Støtte til arkitekter og konsulenter

CERTEGO yder brancherådgivning til bygherrer og arkitekter, i forbindelse med projektering, implementering og servicering af sikkerhedsløsninger ved opførelse af nybyggeri samt renovering af ældre bygninger.

Ved at udarbejde en komplet handlingsplan allerede i projekteringsfasen på et nybyggeri eller en renovering sikrer man optimal harmoni mellem design, funktionalitet og sikkerhed.

Man sikrer også løsninger, der er skræddersyet til byggeriets behov. Det kan fx handle om brandsikkerhed, tilgængelighed for bevægelseshæmmede og evakuering. Eller energibesparende elektronik og dørautomatik i selve dørløsningen.

Hjælp og vejledning til udformning af beslagsliste

Hjælp og vejledning til udformning af handlingsplaner fra start til slut minimerer risikoen for eventuelle fejlinstallationer og giver maksimal glæde og gavn af låse- og beslagløsningerne. 

For at sikre optimalt grænsesnit i dørmiljøerne kræves det, at de tekniske løsninger til enhver tid kommunikerer på tværs af de forskellige faggrupper, der er tilknyttet dørmiljøet. Vi rådgiver i forbindelse med planlægning og installation af sikkerhedsløsningen. 

Vores erfaring viser, at dette er både omkostningseffektivt samt en god måde at opfylde kundernes forventninger til en komplet sikkerhedsleverance.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!