Security-solutions-for-energy-and-telecom-1920x607

Sikkerhedsløsninger til energi og telekommunikation

Både energi- og telekommunikationsbranchen stiller høje krav til sikkerhed. CERTEGO har løsningen.

Energianlæg er ofte placeret væk fra almindelig bebyggelse, fordelt over et større geografisk område og udsættes også ofte for ekstreme vejrforhold. Der kan være mange medarbejdere, der kommer og går, og der kan derfor være brug for en løsning, der kan håndtere mange forskellige adgangsrettigheder. CERTEGO hjælper med at finde en intelligent sikkerhedsløsning, der er tilpasset din virksomheds behov.

Fleksibilitet med kodebærere

Sikkerhedsløsninger til energibranchen skal være fleksible og kunne fungere effektivt, selvom der opstår problemer med kommunikationen eller strømforsyningen. I disse tilfælde kan en kodebærer give personer elektronisk adgang til anlægget.

Der er flere forskellige alternativer og afhængig af, hvordan du kombinerer din sikkerhedsløsning, kan du vælge nøgler eller adgangskort som kodebærere. Det positive ved elektromekaniske nøgler er, at de kan integreres i et mekanisk låsesystem og også bruges til andre objekter, som skal sikres, fx skabe, tasker, vogne osv.

Håndtér sikkerheden på fjernbasis

Telekommunikationsvirksomheder leverer tekniske løsninger, for eksempel til kommunikation og overførsel af lyd og billeder til både private, offentlige og kommercielle virksomheder. Dermed stilles der høje krav til driftsikkerhed, og der skal være mulighed for at håndtere kontrol og overvågning centralt via et netværk eller internettet. Her er et system til kontrol af nøgler og adgangskontrol, der både kan administreres og opdateres på fjernbasis, velegnet.

På den måde får de rigtige personer adgang i de rigtige situationer, mens risikoen for uvedkommende indtrængen reduceres. Du kan også enkelt tilslutte praktiske funktioner som måling af temperatur og fugt til systemet.

Enkel administration

Lad os varetage håndteringen af dit sikkerhedssystem. CERTEGO giver dig mulighed for at købe en helhedsløsning til håndtering, administration og vedligeholdelse af låse og adgangskontrol. På den måde kan du stole på, at alt håndteres rigtigt og sikkert. Det giver tryghed og en enklere tilværelse.

Totalløsninger inden for sikkerhed

Vi kombinerer videoovervågning, nødevakuering, brandsikkerhed og alarmer med lås, dørautomatik og adgangskontrol til en perfekt tilpasset, fremtidssikret sikkerhedsløsning. Det skaber et trygt arbejdsmiljø for dine medarbejdere og skræmmer uvedkommende væk fra dine lokaler.

En række produkter og ydelser til energibranchen/telekommunikationsbranchen

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!