Emergency-exit-1920x607

Flugtregler skaber tryghed

Døre til nødudgange og flugtveje skal være nemme og hurtige at åbne. Med flugtvejsbeslag kan du være sikker på at bygningen, i tilfælde af fare, enkelt og smidigt kan evakueres.

I offentlige lokaler, på skoler, sygehuse, indkøbscentre og lignende steder opholder der sig mange mennesker på samme tid, og risikoen for trængsel er stor. Her er det vigtigt, at en evakuering kan gennemføres hurtigt og smidigt.

Flere forskellige modeller

Flugtvejsbeslag skaber tryghed og vished om, at mennesker kan komme hurtigt ud, hvis der fx skulle udbryde brand i ejendommen. De fås både i smalprofilmodeller og modulprofilmodeller og fås til både indad- og udadgående hængslede døre. Døren kan altid åbnes fra indersiden via flugtvejsbeslaget. Visse beslag kan også kombineres med en indfældet eltryklås eller motorlås. Flugtvejsbeslagene er certificeret iht. SS-EN 1125.

Øger trygheden

Afhængig af låsetype kan du vælge modeller, der gør det let at vende tilbage til bygningen, når faren er drevet over. Dette kan være velegnet til eksempelvis sygehuse, hoteller og andre bygninger, hvor mange mennesker skal kunne komme hurtigt tilbage igen. Det skaber tryghed for både personale og gæster.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!