certegos-security-solutions-1920x607_2

 

Sikkerhedsløsninger

 

Vores ydelser

Med CERTEGO som partner får du et dedikeret serviceteam, der består af konsulenter, projektledere og teknikere, alle med indgående produktkendskab og tværfaglig ekspertise. Læs mere om vores tjenester.

Consulting-and-design-800x450

Projektering & rådgivning

CERTEGO hjælper blandt andet arkitekter, ingeniører og sikkerhedschefer med projektering og vejledning om sikkerhedsstatus.

Læs mere
Service-and-maintenance-800x450

Installation & service

Vi installerer og sætter alle dine sikkerhedsløsninger i drift, og vi udfører det nødvendige service- og vedligeholdelsesarbejde.

Læs mere
Administration-and-operational-services-800x450

Hosting, administration & drift

Når CERTEGO er ansvarlig for hosting og administration af adgangskontrollen kan du være sikker på, at den er i trygge hænder.

Læs mere
CERTEGO-Komplett-Danska-880x830

Vi hjælper dig gennem hele livscyklussen


CERTEGO Komplet indeholder alt, hvad du skal bruge for at din sikkerhedsløsning er både stabil og smart. Vi hjælper dig gennem hele løsningens levetid med rådgivning, installation, drift, vedligeholdelse og opgradering.

Med vores forskellige moduler kan du nemt tilføje eller udskifte løsninger, når dine behov ændrer sig. Smart, forudsigeligt og fleksibelt!

Læs mere

Vores løsninger

Her kan du se en oversigt over vores produkter og tjenester til virksomheder. Alle produkter i din samlede sikkerhedsløsning skal tage hensyn til, hvordan de hver især arbejder sammen i et komplet system. På den måde kan alle dine krav og behov for sikkerhed og tryghed blive opfyldt.

Key

Låse og låsesystemer

Der er døre overalt. Der er indgange, der let og bekvemt skal kunne håndtere mange mennesker, samtidig med at uvedkommende holdes ude. Med den rigtige lås og et kopibeskyttet låsesystem øger du sikkerheden i virksomheden.

Læs mere
Bokning-etc

Adgangskontrol og dørtelefoni

Adgangskontrol er en bekvem måde at beskytte døre til lokaler og områder og samtidig sikre, at kun autoriserede personer har adgang. Dørtelefoner gør det lettere for gæster at finde vej og øger trygheden. Vi tilbyder også smarte bookingsystemer.

Læs mere
Door Control

Dørautomatik

Nogle gange har man bare brug for, at døren åbner automatisk. Med dørautomatik åbnes døren automatisk, når du har brug for det. Dørautomatik skaber et driftsikkert og handicaptilpasset dørmiljø.

Læs mere
Camera CCTV

Videoovervågning

Videoovervågning som indbrudsforebyggende tiltag bliver stadig mere udbredt. I Danmark er det blevet lettere at få tilladelse til videoovervågning, efter den nye videoovervågningslov trådte i kraft.

Læs mere
Postbox Svenska

Postkasser

Der er flere fordele ved at investere i postkasser. Det bliver ikke bare mere sikkert og fleksibelt, det skaber også et bedre arbejdsmiljø for postbuddet og minimerer brandrisikoen. 

Læs mere
Alarm

Alarmer og alarmydelser

Det er vigtigt at føle sig tryg. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde den rette alarm til din bolig og virksomhed. Vi tilbyder brandalarmer, tyverialarmer og evakueringsalarmer.

Læs mere
Emergency Exit

Flugtveje

Døre til nødudgange og flugtveje skal være nemme og hurtige at åbne. Med flugtvejsbeslag kan du være sikker på, at bygningen i tilfælde af brand eller anden fare hurtigt og enkelt kan evakueres.

Læs mere
Safe-and-key-safe-icon- CERTEGO-800x450

Nøgleskabe & værdiskabe

Med et nøgleskab holder du nemt styr på virksomhedens fællesnøgler. Brugt på den rette måde kan nøgleskabe forhindre, at fællesnøglerne falder i forkerte hænder. 

Læs mere
Fire Security

Brandsikring og brandsikkerhed

Brandsikring er en vigtig del af sikkerhedsløsningen. Hos CERTEGO arbejder vi forebyggende. Med den rigtige brandsikring skaber du tryghed for mennesker og beskytter bygninger og inventar.

Læs mere
Door Control

Mekanisk indbrudssikring

En god lås er den indlysende beskyttelse mod ubudne gæster. Men der er også en række andre alternativer, der både beskytter din virksomhed og er et godt supplement til låse og andre sikkerhedsløsninger.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!