Service i hele løsningens livscyklus

Vi sælger dig ikke et produkt eller et system for derefter blot at fortsætte til næste virksomhed. Vi tilbyder hjælp under hele sikkerhedsløsningens levetid. Vi rådgiver dig om, hvad der er bedst til dine behov, og vi finder den bedste løsning sammen.

Du får en bæredygtig og langsigtet løsning til dine sikkerhedsbehov. Vi går nemlig meget op i produkternes ydeevne. Vedligeholdelse af produkterne og løsningerne gennem hele levetiden giver dig tryghed i forhold til den investering, du har foretaget. 

CERTEGO-Komplett-Danska-880x830

CERTEGO Komplet

En komplet sikkerhedsløsning fra CERTEGO betyder, at vi tager os af hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads.

CERTEGO Komplet indeholder alt, hvad du skal bruge for at din sikkerhedsløsning er både stabil og smart. Ved hjælp af moduler kan du enkelt tilføje eller skifte løsninger efter behov.

 

Trygt med åbne sikkerhedsløsninger

Vi tilbyder teknisk korrekte løsninger og fremtidssikrede produkter med den rigtige økonomi til dig og dine behov.

CERTEGO sælger åbne sikkerhedsløsninger, der giver dig mulighed for at skifte til en anden leverandør af for eksempel service eller vedligeholdelse af løsningen. Vi ser naturligvis gerne at du bliver hos os, hvis du er tryg og tilfreds med os som din sikkerhedspartner.

Dine behov og branchekrav styrer valget af løsning

Vi udarbejder altid en forundersøgelse med en grundig behovsanalyse. Derefter ser vi sammen med dig på de eksisterende behov - sikkerhedskrav, tryghedsbehov, brandsikkerhed og tilgængelighed.

Vi sørger også for, at sikkerhedsløsningen opfylder de specifikke krav, der kan være til standarder i den branche, du arbejder i, eller til ejendommens anvendelsesområde.

Kompatible produkter

De produkter, vi i sidste ende vælger til din løsning, er sammensat med tanke på hvordan de fungerer i et komplet system. For at opfylde dine behov og krav bedst muligt, går vi helt i detaljen for at nå frem til en løsning, hvor alle komponenter er med.

Det tilbud, vi derefter giver dig, er tilpasset ud fra dine krav og det sikkerhedsniveau, vi sammen er nået frem til. På den måde får du hurtigt et overblik over dine omkostninger.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!