Access-Control-1920x607

CERTEGO er tryghed og sikkerhed

Vores virksomhed fokuserer på at udvikle og levere løsninger, der giver vores kunder tryghed og sikkerhed i hverdagen. Det handler vores vision også om. Den handler også om at dele vores erfaring og viden om sikkerhed endnu mere, end vi gør i dag - vi ønsker, at sikkerhed skal være trygt og enkelt for alle! Vores værdier hjælper os med at arbejde hen mod det mål.

CERTEGOs vision

Nordeuropas førende ekspert i uafhængige adgangs- og overvågningsløsninger.

Vi kunne have sagt, at vi vil være ”størst” eller ”førstevalget”. Men vi mener, at det handler om mere end bare det. At være den førende ekspert betyder, at vi ønsker at være dem, kunderne vælger, fordi vi tager ansvar og ved hvad vi laver. Fordi de kan stole på, at vi altid gør det der er bedst for dem, og fordi vi gør det let for dem at tage sig af deres sikkerhedsløsninger.

CERTEGOs værdigrundlag

Vores værdier er det, der driver os til at opnå vores vision. For alle, der arbejder i CERTEGO, er det disse værdier, der skal guide os, når vi træffer beslutninger og prioriterer.

#1 Jeg er ansvarlig
At være ansvarlig starter og slutter altid med mig som individ. Når vi hver især tager ansvar, kan vi udrette store ting sammen.
 
#2 Vi vil altid blive bedre
Det at være den bedste er ikke en betingelse, men en proces. Vi vil altid lære og forbedre os for at være den bedste partner og holdspiller.
 
#3 Sammen gør vi det nemt
Vi tror på samarbejde. Vi er bedst, når alle vores eksperter arbejder sammen som ONE CERTEGO. Sammen gør vi hverdagen tryg og nem!
door closer 800x450

Fra Låsepartner til CERTEGO

Har du undret dig over, hvor Låsepartner blev af? Vi er her endnu og er stadig samme firma. Vores nye navn er CERTEGO.

I marts 2015 skiftede Låsepartner navn til CERTEGO. Navneskiftet skete samtidig med et navneskifte hos norske Låsgruppen og svenske SweSafe. Sammen er vi Nordens største totalleverandør af sikkerhedsløsninger. 

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!