postkasser

Postkasser - en del af sikkerheden

Der er flere fordele ved at investere i postkasser. Med den rette postkasse bliver det ikke bare mere sikkert og smidigt, men skaber også et bedre arbejdsmiljø for postbuddet og minimerer brandrisikoen. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde den rette type postkasse til ejendommen.

Postkasserne monteres som regel indendørs i direkte tilslutning til ejendommens hovedindgang. Hvis postkasserne skal placeres udendørs, skal de være godkendt til udendørsmiljøer. 

Postkasser skaber tryghed

Med postkasser behøver bortrejste beboere ikke at bekymre sig om, at der ligger aviser og post inden for døren. Det mindsker risikoen for indbrud og skader på ejendommen og skaber tryghed for lejerne.

Mere støjsvag og smidig posthåndtering

I ejendomme med postkasser er postomdelingen ikke et forstyrrende element. Beboerne slipper for det karakteristiske dunk, når morgenavisen rammer gulvet, og kan sove videre uden at blive forstyrret. Det gør det også muligt for postbuddet at levere større pakker, der ikke kan komme ind gennem brevsprækken på lejlighedsdørene.

Bedre arbejdsmiljø for postbude

Postbuddet løber op og ned ad mange trapper hver dag. Med postkasser lige inden for hovedindgangen gør du hverdagen lettere for postbuddet, der hurtigt kan aflevere posten i de respektive postkasser. Det forenkler postbuddets arbejde markant og giver et bedre arbejdsmiljø.

Reducer risikoen for brand

Postkasser kan også minimere risikoen for brand i ejendommen. Kompakte lejlighedsdøre uden brevsprækker minimerer risikoen for, at en eventuel brand spreder sig gennem hullet i døren og ud i trappeopgangen og til de øvrige lejligheder. Det skaber tryghed for beboerne og forhindrer skader på bygningen.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!