Service-and-maintenance-1920x607

Installation, service og vedligeholdelse

Vi installerer og idriftsætter alle dine sikkerhedssystemer, og vi udfører det nødvendige service- og vedligeholdelsesarbejde. Vi er ekstra opmærksomme på produkternes ydeevne og levetid, og vi hjælper dig med at passe på løsningerne, så de fungerer som de skal og holder så længe som muligt.

Vores serviceteknikere har tværfaglig ekspertise og kan udføre service på alle de komponenter, der hører til dit sikkerhedssystem  - alle ugens dage, døgnet rundt.

technician-doing-service-at-door 800x450

Serviceaftale

Dørmiljøet består af mange komponenter, der kan svigte, hvis de ikke jævnligt bliver efterset. En serviceaftale med CERTEGO giver dig en forudsigelig sikkerhedsløsning; stabil drift, sikkerhed for brugerne og sikkerhed for, at alle regler og forskrifter overholdes. Vi tjekker dine installationer et aftalt antal gange om året, så de fungerer optimalt.

Læs mere
service 800x450

Døgnåben vagtservice

Med afdelinger over hele landet har CERTEGO altid en montør i dit lokalområde. Vores døgnåbne vagtservice betyder, at vi kan rykke ud med kort varsel, så du kan få løst dit problem hurtigt og professionelt. Du bliver altid prioriteret højt, uanset om din komplekse sikkerhedsløsning har driftsproblemer eller du bare står på den forkerte side af en låst dør.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!