CERTEGO Safetytechnician 1920x607

Services og serviceaftaler

Vores services spænder vidt, lige fra sikring af den lille forretning til integrerede systemløsninger til store virksomhedsdomiciler.

CERTEGO tilbyder en bred vifte af services. Hos CERTEGO går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og vi er altid opdateret inden for det nyeste i elektroniske låsesystemer og alarmer.

Din sikkerhedsløsning skal holde i mange år

Når du skal sikre din bolig eller virksomhed, er det vigtigt at overveje dit konkrete behov grundigt, og hos CERTEGO er rådgivningsfasen vigtig. Vi rådgiver dig grundigt inden for alle muligheder på markedet, så du er klædt ordentlig på til at vurdere hvilken sikkerhedsløsning, der er mest optimal for dig.

Attraktive serviceaftaler

Hos CERTEGO tilbyder vi prædefinerede serviceaftaler på forskellige niveauer, men vi skræddersyr også serviceaftaler, så de passer perfekt til individuelle behov.

Med en serviceaftale gennemgår vi dine installationer et nærmere aftalt antal gange om året, så du er sikret mod dyre nedbrud, batteri- og låsesvigt, snavsede kameralinser osv.

Vi har rigtig gode erfaringer med serviceaftaler, da de muliggør et nærværende samarbejde baseret på tæt dialog, aftalte betingelser, faste enhedspriser og naturligvis et fast tilknyttet team af montører.

CERTEGO tilbyder serviceaftaler på de fleste af vores sikringsinstallationer herunder bl.a.:

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!