Kopibeskyttede låsesystemer

Et godt låsesystem er fundamentet i et sikkerhedssystem. Med et kopibeskyttet låsesystem forhindrer du ulovlig kopiering af nøgler, hvis disse skulle falde i de forkerte hænder.

En nøgle kan let forsvinde. Ved at investere i kopibeskyttede nøgler kan du undgå, at uvedkommende får adgang til din bygning, virksomhed eller privatbolig. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at vælge en sikker og behovstilpasset løsning til dit miljø.

lock-service-1200

Omkostningseffektivt med patenteret sikkerhedsløsning

Patenterede låsesystemer er af stor betydning for nøglekontrol og nøglekopiering, eftersom et sådant låsesystem ikke må kopieres uden tilladelse fra patentindehaveren. På den måde bliver det sværere for uvedkommende at få adgang til din ejendom eller virksomhed. Systemer med kopibeskyttede nøgler er på den måde både fleksible, sikre og prisgunstige. Ved at anvende samme nøgle til alle døre holder du udgifterne nede, samtidig med at du får en fleksibel løsning med høj sikkerhed.

Kopibeskyttelse giver tryghed og sikkerhed

Kopibeskyttede nøgler er velegnede til låsning af døre og særligt gode til bygninger, hvor låsen anvendes ofte, fx i privatboliger, foreningslivet eller i forskellige typer næringsvirksomheder.Vi samarbejder blandt andre med ASSA, der tilbyder en cylinderserie, der er udviklet til at modstå fysiske angreb, opdirkning og manipulation. Låsene er godkendte af forsikringsselskaberne og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Beskyt dine ejendele med den rette lås

Vi ved, at det er afgørende at finde et trygt og sikkert låsesystem til ejendomme og virksomheder. Kontakt os, så fortæller vi mere om hvilke låsesystemer, der er kopibeskyttede, og hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer til dit miljø. 

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!