Retail-revolving-door-main-entrance1920x607

Sikkerhedsløsninger til detailhandelen

Hos CERTEGO ved vi at alle typer detailhandel, kræver høj tilgængelighed og let adgang, samtidig med at tyveri og indtrængning skal forhindres.

Et komplet sikkerhedssystem skal indeholde alle de dele, der giver dig fuld kontrol hele vejen fra lagerlevering til tidspunktet, hvor kunden forlader din  butik med varen. CERTEGO hjælper dig med at eliminere mange af de trusler, som detailhandlere kan opleve, samtidig med at du får en enklere hverdag.

Kombiner åbenhed og sikkerhed

Med en intens strøm af mennesker og hurtigt omsættelige produkter er der behov for afgrænsning af adgangsrettigheder i forskellige dele af bygningen. Samtidig er der krav til brandsikkerhed og hurtig evakuering, hvis der skulle
opstå uventede situationer.

Med store pengebeløb i omløb er der behov for en sikkerhedsløsning, der
giver tryghed for både medarbejdere, kunder og din virksomhed.

De rigtige sikkerhedsprodukter på det rette sted

CERTEGO hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Vi kombinerer videoovervågning, nødevakuering, brandsikkerhed og alarmer med lås, dørautomatik og adgangskontrol til en perfekt tilpasset, fremtidssikret sikkerhedsløsning.

Dine medarbejdere får et tryggere arbejdsmiljø, og du skræmmer de personer væk, der leder efter huller i sikkerhedsniveauet i dine lokaler.

Effektivt energiforbrug

Indgangsdøre og døråbninger til lagerlokaler og varerum er typiske punkter,
hvor der hurtigt kan opstå energitab. CERTEGO hjælper dig med at skabe en bæredygtig sikkerhedsløsning, der også tager højde for energiforbruget. Det handler ikke bare om at vælge rigtigt inden for døre, dørautomatik og luftgardiner.

I dag findes der også energieffektive dørlukkere og andre sikkerhedsprodukter med lavt energiforbrug. Dine omkostninger og din miljøpåvirkning reduceres sammen med energiforbruget.

Ydelser til detailhandelen

I vareleddet kan vi sikre at alle varer, der forlader lageret, når frem til destinationen. Du undgår svind og får en bedre økonomi. Vores kompetente medarbejdere og alarmcentralerne, som vi samarbejder med, er uddannet i at håndtere alarmer fra butikker og er hurtigt fremme på stedet.

Eksempler på produkter og ydelser til detailhandelen

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!