Home-Security-1920x607

Vælg den rigtige lås til dig og din bolig

Når du investerer i et sikkert og smidigt låsesystem, der passer til dig og din livsstil, skaber du tryghed og gør hverdagen tryggere for hele familien.

Boligen har ofte mange forskellige indgange ud over hoveddøren, og eftersom tyven altid vælger den letteste vej ind, er det vigtigt at sikre såvel hoveddøre, altandøre og vinduer som garage og bryggers. Det er vigtigt at have fokus på alle åbninger, når det handler om at sikre hjemmet.

Vælg det helt rigtige låsesystem

Tænk også over at vælge et låsesystem, der fungerer i din hverdag. Hvis det er let at låse og håndtere, er sandsynligheden større for, at du låser boligen, hver gang du forlader den.

Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde den lås, der passer til dine behov. Vi kan også rådgive om, hvordan du kan forebygge uvedkommende gæster og brand i din bolig.

Her kan du læse mere om de alternativer CERTEGO har til de forskellige låsepunkter i hjemmet samt få overblik over, hvilke der passer bedst til din familie.

Multiresidential-facilities-security-locks-and access-systems-800x450

Yale Doorman

Med en smidig og sikker, elektronisk lås fra Yale Doorman gør du hverdagen lettere for hele familien og øger sikkerheden i hjemmet. Du låser og låser op ved hjælp af en nøglebrik, kode eller en kombination af disse – eller med en fjernbetjening. Smidigt, enkelt og trygt.

Læs mere
garage 800x450

Låse til garagen og bryggerset

Garagedøre og bryggersdøre bruges generelt ikke lige så ofte som andre indgange, og derfor har vi ikke lige så stor fokus på dem som på andre dele af boligen, når det gælder låse. Dette til trods for at der ofte opbevares en del værdigenstande i både garage, bryggers og opbevaringsrum. 

Læs mere
balcony door 800x450

Låse til altandøren

Tyve søger som regel den letteste vej ind i en bolig og altandøre har i mange tilfælde kun et enkelt håndtag, der ikke kan låses. Når du monterer en lås på altandøren, øger du med det samme sikkerhedsniveauet i din bolig og beskytter dig mod ubudne gæster. Det er enkelt, bekvemt og skaber tryghed for hele familien.

Læs mere
windowlock 800x450

Vindueslåse til boligen

Med vindueslåse gør du det sværere for tyven at komme ind. I dag findes der vindueslåse, som du både kan låse og låse op uden nøgle. Vi samarbejder fx med ASSA, der tilbyder sikkerhedshåndtaget CodeHandle. Disse vindueslåse åbnes med kode via et indbygget tastatur i stedet for med nøgle og låses op med et enkelt tryk. 

Læs mere
SE-bilder-nyheter-2020-Yale- ny

Tyverialarmer

Det er vigtigt at føle sig tryg i sit eget hjem. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde det rigtige alarmsystem til din bolig. 

Læs mere
Yale

Låse til hoveddøren og entrédøren

Det er vigtigt at føle, at man har kontrol over sin bolig. Med en smidig og sikker lås på hoveddøren skaber du tryghed.

Læs mere
yale-Doorman_perhe

Tips til sikring af dit hjem

Her er en række tips til, hvad du selv kan gøre for at beskytte dit hjem mod indbrud og brand, samt hvordan du på flere måder kan øge sikkerheden.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!