Låse til altandøren

Med en sikker lås til altandøren fra CERTEGO øger du sikkerheden i dit hjem. Tyve søger som regel den letteste vej ind i en bolig og altandøre har i mange tilfælde kun et enkelt håndtag, der ikke kan låses.

Når du monterer en lås på altandøren, øger du med det samme sikkerhedsniveauet i din bolig og beskytter dig mod ubudne gæster. Du kan vælge mellem elektroniske eller mekaniske låse, der gør dit hjem mere trygt og sikkert. 

balcony door 800x450

Trygt og sikkert uden nøgler

Der er sket meget på låsefronten. I dag kan du låse altandøren og låse den op uden nøgler med et sikkerhedshåndtag, der åbnes med en kode og låses med et tryk på en knap. På den måde sikrer du let og enkelt, at uvedkommende ikke kan få adgang til din bolig. Det er enkelt, bekvemt og skaber tryghed for hele familien.

Smidige og mekaniske låse til alle døre og vinduer

Du kan også vælge en mekanisk lås, hvor du låser håndtaget på altandøren med en nøgle. Håndtaget kan suppleres med en låsecylinder, der kan have samme nøgle som hoveddøren. Hvis du har flere døre og vinduer, er der mulighed for, at alle har samme nøgle. Alt sammen er med til at gøre hverdagen nemmere for dig og din familie.

Vælg en lås, der passer til din familie

Du skal kunne føle dig tryg og sikker i dit eget hjem. Med den rette type lås til dig og din familie skaber du tryghed for alle og forenkler hverdagen. Kontakt os, så fortæller vi mere om de forskellige låsealternativer til dig og din bolig.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!