Consulting-and-design-1920x607

Rådgivning og projektering

En sikkerhedsløsning er en vigtig investering, der omfatter mere end blot produkter og teknologi. Med CERTEGO som partner får du et serviceteam, der består af konsulenter, projektledere og teknikere med bred produktviden og tværfaglig ekspertise. Vi hjælper blandt andre arkitekter, ingeniører og sikkerhedschefer med projektering og vejledning om sikkerhedsstatus.

Projekteringsrådgivning

CERTEGO hjælper blandt andet arkitekter, ingeniører og sikkerhedschefer med projektering og vejledning om sikringsgennemgang.

Hos CERTEGO hjælper vores professionelle medarbejdere dig med rådgivning i forbindelse med nybyggeri og renovering af private ejendomme, institutioner, erhvervsvirksomheder og industrianlæg.

Vi rådgiver dig grundigt gennem hele fasen og foretager blandt andet risikovurdering og analysering af nødvendigt sikkerhedsniveau, samtidig med at vi rådgiver omkring sikring, beregning af beslåning af projekter, udarbejdelse af komplette beslagspecifikationer, produktoversigter med mere.

Læs mere

Sikringsgennemgang

Enhver bygnings dørmiljøer kan sikres med systematisk sikkerhedsarbejde.

Med udgangspunkt i opgavens kompleksitet udfører konsulenter og sikringsteknikerne hos CERTEGO sikkerhedstjek, der tilgodeser behovene for både bygningens brugere og ejere. I samspil med kunden udarbejder vi en sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til det aktuelle trusselsbillede.

For at opnå den bedst mulige effekt af arbejdet anbefaler vi, at kunderne involverer os så tidligt som muligt i projekteringsfasen, så vores konsulenter og sikringsteknikere hurtigst muligt kan udarbejde gennemtænkte og omkostningseffektive sikkerhedsløsninger. 

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!