Smarta säkerhetslösningar från oss är en trygg affär

 

Sikkerhed til alt det, du vil beskytte

CERTEGO er din komplette sikkerhedsleverandør

CERTEGO tilbyder bred kompetence og totalløsninger inden for sikkerhed. Med åbne sikkerhedsløsninger og sikkerhedstjenester skaber vi øget sikkerhed og tryghed for mennesker.

En sikkerhedsløsning er en vigtig investering, som omfatter meget mere end bare produkter og teknik. 

CERTEGO tilbyder komplette sikkerhedsløsninger. Med tjenester inden for låse, adgangskontrol, alarmsystemer, tv-overvågning, brand og meget mere anbefaler vi en løsning, der opfylder dine behov på bedste vis. Vi har ekspertisen uanset om det er hjælp til en ejendom med døre, et boligselskab, et erhvervsbyggeri, en kommune eller en lufthavn. Vi designer og installerer sikkerhedsløsningen og varetager drift, administration, service og vedligeholdelse.

Vores lange erfaring med sikkerhedsbehov, hvordan mennesker bevæger sig i forskellige miljøer, samt viden om love og regler giver dig en tryg partner. Til alt det, du vil beskytte.

CERTEGO-Komplett-Danska-880x830

Service i hele løsningens livscyklus

En komplet sikkerhedsløsning fra CERTEGO betyder, at vi tager os af hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads.

Vi tilbyder hjælp under hele sikkerhedsløsningens levetid. Vi rådgiver dig om, hvad der er bedst til dine behov, og vi finder den bedste løsning sammen.

Du får en bæredygtig og langsigtet løsning til dine sikkerhedsbehov. Vi går nemlig meget op i produkternes ydeevne. Vedligeholdelse af produkterne og løsningerne gennem hele levetiden giver dig tryghed i forhold til den investering, du har foretaget. 

Læs mere
Other-certegoFI-photos-brand-library-Nalka-kuva

Nyheder

I vores nyheds- og presserum finder du nyheder om vores forretning, kundeprojekter og løsninger. Kontakt gerne vores pressekontakt, hvis du har brug for information om os.

Læs mere
My project-1 (5)

Ledelse

Vi er repræsenteret både lokalt og landsdækkende i Danmark samt i resten af Norden. Her præsenteres den overordnede ledelse for CERTEGO Group.

Læs mere
SMARTair-adgangskontrol-ruko

Vores historie

Med vores oparbejdede erfaring og viden om fremtidige behov har vi gennem årene leveret sikkerhedsprodukter og sikkerhedsløsninger af høj kvalitet og til tiden.

Læs mere
vision og vardigrundlag 800x450.JPEG

Vision & værdigrundlag

Vores virksomhed fokuserer på at udvikle og levere løsninger, der giver vores kunder tryghed og sikkerhed. For at opnå dette arbejder vi med en tydelig vision og et klart værdigrundlag.

Læs mere
Ligestilling i CERTEGO 800x450

Ligestilling

En arbejdsplads med fuld ligestilling er attraktiv for både medarbejdere og kunder. Vi arbejder aktivt med ligestilling og stræber efter at forebygge og forhindre alle former for diskriminering.

Læs mere
Sustainable CERTEGO  800x450

Miljø & kvalitet

I dag er det en selvfølge at tage hensyn til kvalitets- og miljøspørgsmål – og det er meget vigtigt for CERTEGO. Vi er stolte over vores kvalitetsledelses-system, der er certificeret i henhold til ISO 9001.

Læs mere
Brochure CERTEGO

Din komplette sikkerhedsleverandør

CERTEGO er din trygge sikkerhedspartner. Hos os får du altid adgang til de førende varemærker i sikkerhedsbranchen. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Flip gennem præsentationen. 

Hent PDF.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!