Låse til garagen og bryggerset

I garagen opbevarer vi oftest en del ting af værdi, så som biler og fritidsudstyr. Der kan også opbevares stiger eller redskaber, som tyven kan bruge til at trænge ind i dit hjem med. Derfor er en sikker lås til garagen lige så vigtig som den på hoveddøren.

Garagedøre og bryggersdøre bruges generelt ikke lige så ofte som andre indgange, og derfor har vi ikke lige så stor fokus på dem som på andre dele af boligen, når det gælder låse. Dette til trods for at der ofte opbevares en del værdigenstande i både garage, bryggers og opbevaringsrum. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde de rette låse, der beskytter dit hjem og dit udstyr.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-garage-bostad

Hold tyven ude med de rette låse

Et indbrud kan både foretages på baggrund af en hurtig beslutning hos tyven – eller være velplanlagt. Med en mekanisk lås, der har nøgle på indersiden i stedet for dørgreb, gør du det sværere for tyven at komme ind og ud.

Det kan også være medvirkende til, at tyven opgiver sit forehavende og lader indbruddet blive ved tanken. Du kan vælge at montere en elektronisk lås med kode eller nøglebrik, hvis du bruger døren ofte.

Tilslut låsen til alarmen

Hvis du ønsker en moderne, elektronisk lås, kan du vælge Yale Doorman. Enkel at montere og anvende. Hvis du tilslutter låsen til internettet, kan du også styre låsen på fjernbasis via en app. Hvis du vil tilslutte låsen til din boligalarm, er dette også muligt. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

Vælg en lås, der passer til din familie

Du skal kunne føle dig tryg og sikker i dit eget hjem og kunne være sikker på at ingen uvedkommende trænger ind til dine ejendele. Med den rigtige type lås til dig og din familie skaber du tryghed for alle og forenkler hverdagen. Kontakt os, så fortæller vi mere om de forskellige låsealternativer til garager og bryggerser.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!