Tyverialarm til private

Tyverialarmer er en af de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger i hjemmet. Med et velfungerende CERTEGO tyverialarm kan du sove trygt om natten og slippe for at bekymre dig om, at uvedkommende trænger ind i dit hjem.

Det er vigtigt at føle sig tryg i sit eget hjem. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde det rigtige alarmsystem til din bolig. Et indbrud kan ske hurtigt og kan medføre en række ubehagelige konsekvenser. Selvom du og din familie måske ikke er hjemme, når indbruddet sker kan følelsen af, at uvedkommende har været i jeres hjem, være både skræmmende og ubehagelig. Du skal kunne stole på, at ingen trænger ind i din private sfære, uanset om du er hjemme eller ej.

Other-certegoDK-billeder-sikring til private-tyverialarm-til-private-1.jpg

Vælg det rette alarmsystem

Du skal kunne føle dig tryg og sikker i dit eget hjem. Med et alarmsystem skaber du sikkerhed for hele familien, så alle kan sove trygt om natten, eller så I kan rejse bort et par dage uden at skulle bekymre jer om ubudne gæster. Alarmsystemerne er velegnede til villaer og lejligheder og kan tilsluttes sikkert til kontrolcentralen via bredbånd eller GSM.

Alarmsystemer med flere funktioner

Et godt alarmsystem inkluderer indbrudsalarm og brandalarm med røgalarmer og varmesensorer. Alarmsystemet kan også tilsluttes til lækagedetektorer, som registrerer eventuelle lækager og reducerer risiko for vandskader.

Alarmen kan tilsluttes direkte til en kontrolcentral, der iværksætter relevante tiltag og sender vagter ud, hvis der er tale om uvedkommende indtrængen. Med et alarmsystem kan du også reducere udgifterne til din indboforsikring. Vi hjælper dig med at finde det rette alarmsystem til dig og din familie.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!