Yale Doorman

Med en smidig og sikker, elektronisk lås fra Yale Doorman gør du hverdagen lettere for hele familien og øger sikkerheden i hjemmet.

Tidligere fandtes der ganske få låsealternativer. I dag findes der både mekaniske og elektroniske låse. Yale Doorman er en elektronisk lås, der er enkel at styre via en app på din mobil.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-yale-doorman-pige-at-dor

Tryghed med en moderne, elektronisk lås

Ved at styre låsen via en app kan du enkelt lukke håndværkere ind, selvom du ikke er hjemme eller få overblik over, hvornår børnene kommer hjem fra skole. Du låser og låser op ved hjælp af en nøglebrik, kode eller en kombination af disse – eller med en fjernbetjening. Smidigt, enkelt og trygt.

Let at spærre mistede nøglebrikker

Med låse fra Yale Doorman behøver du heller ikke at bekymre dig om at miste en nøglebrik. Du spærrer den hurtigt og smidigt direkte i låsen. Låsesystemet har en indbygget stemmeguide, der på dansk guider dig gennem processen. Hvis du har tilsluttet Yale Doorman, kan du også spærre nøglebrikken via mobilen eller internettet.

Tilslut låsen til alarmen

Hvis du har en boligalarm fra Verisure, er det muligt at tilslutte den til Yale Doorman. På den måde gør du din lås endnu smartere og kan smidigt opgradere låsen med SmartLock fra Verisure. Yale Doorman er udformet, så den er både let at installere og anvende.

En lås til al slags vejr

Det er vigtigt, at låsen altid fungerer. Yale Doorman er udarbejdet specielt til det nordiske klima og er testet grundigt i al slags vejr. Den er også IP55-klassificeret. Tastaturet er desuden oplyst, så du let kan låse døren op, selvom det er mørkt. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om Yale Doorman og fordelene i forhold til dit hjem.

Læs mere om Yale Doorman i hverdagen på Yales hjemmeside.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!