My project-1 (62)

Vores virksomhedsansvar

CERTEGO sigter mod at opnå stabil og rentabel udvikling over tid, i kombination med god forretningspraksis. Vi måler ikke kun succes ud fra et økonomisk perspektiv, men anerkender også vigtigheden af at inddrage hensyn til vores interessenter og samfundet i øvrigt. Vi taler om dette som den tredobbelte bundlinje; People, Planet, Profit. Hvis vi fokuserer på de mennesker, vi arbejder med, og træffer gode klimavenlige valg, er vi i stand til at opbygge en bæredygtig og rentabel forretning.

Vores målsætninger for 2023

  • 75 % af vores medarbejdere er oplært i  informationssikkerhed og bæredygtighed. 
  • 100 % af vores medarbejdere er oplært i etiske retningslinjer.
  • 100 % af nye eller fornyede leverandører/partnere har skrevet under på vores etiske retningslinjer for samarbejdspartnere. Læs disse her

  • Vi er i gang med at certificere i henhold til ISO 27001, ISO 27002 og NIST*

Vores whistleblower-ordning

Medarbejdere hos CERTEGO, vores forretningspartnere og andre interessenter opfordres til at indberette kritikværdige forhold, der påvirker enkeltpersoner, vores organisation, samfundet eller miljøet generelt. CERTEGO har nultolerance over for blandt andet diskrimination, chikane, kriminalitet, korruption og miljøovertrædelser. Ordningen er en sikker og anonym måde at rapportere misforhold og skabe dialog.

Læs mere om whistleblowing-ordningen
My project-1 (65)

Bæredygtig værdikæde

Vi ønsker en åben virksomhedskultur med høje etiske standarder baseret på respekt og samarbejde. Vi har nultolerance over for blandt andet diskrimination, chikane, korruption og miljøovertrædelser, og vi forventer det samme af vores partnere. 

Code of Conduct for Business partners
My project-1 (64)

Kompetenceudvikling

Hos CERTEGO forpligter vi os til at være en udviklende og attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi har vores eget CERTEGO Academy, der er skræddersyet til at vores medarbejdere kan udvikle sig yderligere i deres arbejde.

Læs mere om at arbejde hos CERTEGO
My project-1 (63)

IT- og informationssikkerhed

Via vores tjenester opbevarer vi en stor mængde fortrolige oplysninger og data, som det er vigtigt at passe godt på. Vigtigheden af at reducere risikoen for uautoriseret adgang, tyveri eller tab har høj prioritet for os og vores interessenter.

Læs mere om IT- og informationssikkerhed
Certificate 800x450

CERTEGOs certifikater

Når du vælger CERTEGO som leverandør af din sikkerhedsløsning, får du en partner, der følger etablerede kvalitets- og miljøledelsessystemer. Sammen med vores certificeringer, licenser og godkendelser, er det borgere for professionelle leverancer og opnåede resultater. Vi er stolte af vores løbende forbedringsindsats inden for alle områder af vores forretning.

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!