My project-1 (68)

IT- og informationssikkerhed

Vi lever i en digital tidsalder med en enorm mængde fortrolige oplysninger, samtidig med at truslen om cyberangreb og databrud øges. Vores væsentlighedsanalyse fremhævede vigtigheden af at reducere risikoen for uautoriseret adgang, tyveri eller tab af data, og dette anses som en høj prioritet af interessenter både i og uden for organisationen.

For at sikre beskyttelse af følsomme oplysninger og reduktion af cyberrisici blev stillingen som Group Chief Information Officer (CIO) oprettet i 2022. Koncernens CIO er ansvarlig for vores IT- og informationssikkerhed og er en del af CERTEGO-koncernens ledelsesteam.

Vi arbejder nu på en nordisk cybersikkerhedsstrategi. Næste skridt er implementering af ISO 27001 Information Security Standard, ISO 27002 Standard for Information Security og National Institute for Standards and Technology (NIST) Cybersecurity Framework.

For at reducere risikoen for cybertrusler som malware, phishing og ransomware gennemfører vi intern træning for at øge bevidstheden og fremme paratheden. Denne træning vil blive rullet ud til alle medarbejdere og udføres løbende.

Mål for 2023:

  • Startet certificering i henhold til ISO 27001, ISO 27002 og NIST*

Mål for 2025:

  • Afsluttet certificering i henhold til ISO 27001, ISO 27002 og NIST
  • 100 % af alle ansatte er trænet i it- og informationssikkerhed

*ISO 27001/ISO 27002/NIST er certificeringer for international informationssikkerhedsstyring.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!