Vindueslåse til boligen

Med sikre låse på boligens vinduer skaber du tryghed og reducerer risikoen for, at uvedkommende trænger ind i dit hjem. De gør det også sværere at fjerne tyvekoster fra hjemmet.

Det er ikke bare husets døre, der skal sikres mod ubudne gæster. Vinduerne er ofte en enkel vej ind og ud for tyven og et sikkerhedspunkt, der ofte overses. Med vindueslåse gør du det sværere for tyven at komme ind.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-vinduerlase-assa

Lås vinduerne med en kode

I dag findes der vindueslåse, som du både kan låse og låse op uden nøgle. Vi samarbejder fx med ASSA, der tilbyder sikkerhedshåndtaget CodeHandle. Disse vindueslåse åbnes med kode via et indbygget tastatur i stedet for med nøgle og låses op med et enkelt tryk på en knap. Vindueslåsen er udstyret med et batteri med lang batterikapacitet, og koden bevares ved eventuelt strømudfald. Det er praktisk, enkelt og øger trygheden i hjemmet.

Robuste mekaniske låse til vinduer

Vi tilbyder også mekaniske vindueslåse. Med lidt fingersnilde er det let selv at montere låsene på dine vinduer. Der er modeller til både indadvendte og udadvendte vinduer. Du låser dem ved at trykke cylinderen ned i cylinderhuset og låser derefter op med en nøgle.

Vælg en lås, der passer til din situation.

Det er vigtigt at føle sig tryg i hjemmet. Med den rette type lås til din bolig skaber du tryghed og minimerer risikoen for, at tyven vælger netop dit hjem. Kontakt os så hjælper vi dig med at sammensætte et låsesystem, der passer til din familie og din bolig.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!