Låse til hoveddøren og entrédøren

Det er vigtigt at føle, at man har kontrol over sin bolig. Med en smidig og sikker lås på hoveddøren skaber du tryghed og letter hverdagen for hele familien.

Der er sket meget på låsefronten de seneste år. I dag handler det i første omgang om at vælge mellem to hovedalternativer – elektroniske låse og mekaniske låse.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-yale-doorman-pige-at-dor-1

Tryghed med en moderne, elektronisk lås 

Med en moderne, elektronisk lås som Yale Doorman kan du styre låsen via en app. På den måde kan du lukke håndværkeren ind, selvom du ikke er hjemme eller få overblik over, hvornår børnene kommer hjem fra skole.

Du låser og låser op ved hjælp af nøglebrik, kode eller en kombination af disse – eller med en fjernbetjening. Du kan også tilslutte Yale Doorman til boligalarmer fra Verisure.

Robust, mekanisk lås med tofunktionslåsning

Med en robust, mekanisk lås på hoveddøren beskytter du din bolig. Dobbelte, runde låsecylindre, hagerigel og kopieringsbeskyttede nøgler indgår fx som standard i låsen ASSA Entré, så du får ro i sindet med visheden om, at dit hjem er professionelt sikret. Du skal kunne være sikker på, at ingen trænger ind i din private sfære, uanset om du er hjemme eller ej.

Vælg en lås, der passer til din familie

Med den rette låsetype til dig og din familie skaber du tryghed for alle og forenkler hverdagen. Hvis du vælger en elektronisk lås, får du desuden fuld kontrol over, hvornår børnene kommer hjem, og du kan lukke håndværkeren eller andre, der har brug for midlertidig adgang, ind. Uden selv at være hjemme.

Kontakt os, så fortæller vi mere om de forskellige låsealternativer, der findes i dag.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!