construction-entreprenour-security-1920x607

Rådgivning til entreprenører med sikkerhedsløsninger

CERTEGOs medarbejdere bistår entreprenører og andre bygningssagkyndige med etablering og udvikling af beslagslister og sikkerhedsløsninger i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter.

CERTEGO producerer gennemtænkte og korrekt udformede beslagslister til dørløsninger, der forenkler bestillingsprocessen i en sikkerhedsløsning, også ved specialprojekter med særlige krav til fx forstærkning.

Vi anbefaler, at du kontakter os så tidligt i forløbet som muligt, da vi dermed har de bedste forudsætninger for at sammensætte en gennemtænkt og økonomisk sikkerhedsløsning til dig.

Beslagslister til dørmiljøer

Med vores belagslister får du det bedste grundlag til at kunne bedømme forskellige leverandører, kvalitetsniveauer og mængder. Vi hjælper med at klarlægge brugerfladen mellem de forskellige komponenter, der skal interagere i dørmiljøet.

Sikkerhedsløsninger, der lever op til behovet for samarbejde mellem grupper. 

CERTEGO garanterer at sikkerhedsløsningen er udarbejdet i overensstemmelse med gældende love, retningslinjer og henstillinger for byggeriet.

Vores beslagslister sikrer, at dørløsningerne etableres i overensstemmelse med gældende regler og bestemmelser i forhold til brand, evakuering og indbrud.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!