Kodelåse sikrer hurtig og smidig adgang

Med en kodelås beskytter du dine lokaler, samtidig med at autoriserede personer får hurtig og smidig adgang. Låsen giver dig hurtig adgang uden besværlig nøglehåndtering. Disse typer låse er velegnede til lokaler, som ikke kræver et højt sikkerhedsniveau, fx omklædningsrum, lagerrum og indgangsparter til ejendomskomplekser.

Hos CERTEGO ved vi, at sikkerhedsniveauet er forskelligt i forskellige typer virksomheder og indgange. Ved at installere en kodelås forhindrer du, at uvedkommende får adgang til dine lokaler, samtidig med at det bliver let for dig, dine lejere eller dit personale.

code lock 1200

Kompakte kodelåse

Med en kompakt kodelås beskytter du lokaler, som ikke kræver det allerhøjeste sikkerhedsniveau, fx omklædningsrum, indgangspartier og ejendomskomplekser. Låsene har en række gennemtænkte funktioner, som fejltastningsblokering og mulighed for at styre en eller to døre. De er desuden meget enkle at montere.

Kodelås med IR-sender

Der findes også kodelåse med indbyggede IR-modtagere. Disse adskiller sig fra traditionelle kodelåse, hvor postkoden overføres via en fjernbetjeningen i stedet for et tastatur. Ændringen i IR-koden sker automatisk med IR-senderen, hvilket gør det lettere for ejendomsindehavere, som ikke behøver at administrere kodeændringer. Funktioner som fejltastningsblokering og opsætningsfunktion er inkluderet.

Kompakte kodelåse med krypteret kommunikation

Til lokaler, som kræver et højere sikkerhedsniveau, end man finder i traditionelle kodelåse, findes der kodelåse med krypteringsfunktion. Disse låse har sammen gennemtænkte funktioner som andre kodelåse, men kan i kraft af krypteringen styre elslutblik, eltryklåse og motorlåse direkte. Man kan også tilslutte dørautomatik til disse typer kodelåse. Da kodelåsen ikke indeholder relæer, minimerer det risikoen for, at nogen forsøger at manipulere med låsen sammenlignet med traditionelle kodelåse med relæer.

Vælg en lås, der passer til din virksomhed

Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en løsning, som passer til din virksomheds behov.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!