Nøglefri låse gør det svært for tyve men nemt for dig

En nøglefri lås beskytter dine lokaler, samtidig med at den gør det lettere for autoriserede personer at komme let ind og ud af faciliteterne. Låsene er enkle at montere og giver dig hurtig adgang uden besværlig nøglehåndtering.

Med det rette låsesystem er det let for autoriserede personer at komme ind og ud, samtidig med du holder uvedkommende ude. Ved at installere en nøglefri lås forhindrer du, at uvedkommende får adgang til dine lokaler, samtidig med at det bliver let for dig, dine lejere eller dit personale.

Opening lock with watch 1200

Berøringsfri kort og nøglebrikker

Med en nøglefri løsning holder du bare et berøringsfrit kort eller en nøglebrik, en såkaldt tag, op mod låsen eller læseren for at åbne døren. Uden brug af nøgler. Nøglefri låse kan også bestå af kort med en magnetstrimmel, der køres gennem læseren. Med disse alternativer kommer du smidigt ind og ud uden at skulle have styr på forskellige nøgler.

Enkle ændringer

I dag har mange virksomheder behov for hurtigt at kunne foretage ændringer i deres låsesystemer. Med nøglefri låse kan du enkelt omkode nøglebrikker, så de passer til de nye forudsætninger og kan udleveres til nye medarbejdere eller personer, der midlertidigt har brug for adgang til faciliteterne. Hvis et kort forsvinder, spærrer du det blot, så uvedkommende ikke kan få adgang.

Korrekt adgang til de rigtige områder

Det er vigtigt, at man kan aflåse områder i virksomheden, hvor man opbevarer vigtigt teknisk udstyr eller dokumentation. Samtidig skal noget af personalet smidigt kunne få adgang til disse områder. Med en nøglefri lås optimerer du adgangen for dine medarbejdere uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vælg en lås, der passer til din virksomhed

Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en løsning, som passer til din virksomheds behov.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!