Om at være kunde hos CERTEGO

CERTEGO Danmarks kunder får adgang til rådgivning og hjælp med sikkerhedsprojektering og smidig kommunikation af kompetente projektledere
CERTEGO employee smiling 1200x379

Flere fordele som kunde hos CERTEGO, både for lokale, nationale og nordiske aftalekunder. 

Kontakten med os bliver nemmere

Alle kunder bliver tilknyttet en central kundeservicefunktion, der håndterer service og supporthenvendelser. Kontakt os på 7011 2211.

Projektering

Som kunde hos CERTEGO har du adgang til kompetente projektledere, der kan hjælpe med rådgivning og vejledning til sikkerhedsprojektering ved om- eller nybyggeri. Vi vil gøre hverdagen lettere for dig, når du skal vælge funktioner til din sikkerhedsløsning

Lokal, national og nordisk projektstyring

Efter udført projektering indsamler en tilknyttet projektleder al nødvendig dokumentation. Er du national eller nordisk kunde overleveres dokumentationen til den afdeling, der har ansvar for, at udførelsen opfylder de fastsatte krav til funktion samt opstillede regler. 

Salg på nordisk niveau

Til vores kunder med lokationer over hele Norden tilbyder vi en central forretningsansvarlig, der håndterer samarbejde mellem de nordiske afdelinger. Din kommunikation vedrørende kontraktlige spørgsmål og bestilling foretages via denne kontaktperson. Løbende spørgsmål vedrørende igangværende eller kommende projekter håndteres af en kundeansvarlig, der har direkte kontakt til det udførende team, entreprenører, ejendomsindehavere og projektledere.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!