Gitre holder tyven ude

Gitre er en effektiv måde at forhindre tyven i at bryde ind i din ejendom. Med gitterlåger eller vinduesgitre får du en effektiv beskyttelse mod ubudne gæster, samtidig med at det skaber et æstetisk tiltalende miljø.

Med gitre for døre eller vinduer beskytter du dig mod tyven. Et gitter er en ekstra forhindring, som tyven skal overvinde, og kan være forskellen, der bevirker, at indbrudsforsøget bliver opdaget, før tyven når at bryde ind.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-indbrud-gitre

Gitterlåger

Gitterlåger er en mekanisk beskyttelse, der beskytter mod indbrud og er velegnet som indbrudsbeskyttelse i indgangsdøre til blandt andet boliger og virksomheder. De er et godt alternativ, der beskytter virksomheden mod indtrængning, fx når der af forskellige årsager ikke er plads til sikkerhedsdøre. Gitterlågerne er som standard udstyret med dobbelt hagerigellås og tilhørende slutblik. De fås i en række forskellige modeller og farver, så de blender flot ind i dit miljø.

Vinduesgitre

Vinduer er ofte ubeskyttede indgangspunkter, hvor tyven let kan bryde ind. Beskyt din ejendom med robuste vinduesgitre. De fås i flere forskellige modeller – både faste modeller og modeller, der kan åbnes. Ofte er udformningen sirlig og smuk, der ikke bare er tænkt som flotte detaljer, men som samtidig skaber en tæthed, der forhindrer uvedkommende indtrængning. Gitre har også en afskrækkende effekt og kan betyde, at tyven faktisk vælger at opgive indbrudsforsøget.

Rullejalousier

I butikker og shoppingscentre kan rullegitre være en smidig løsning for at øge sikkerheden. Rullejalousierne kan være helt eller delvist dækkende og er oftest fremstillet i aluminium. De udgør en god indbrudssikring og er perfekte til at skærme blandt andet porte, skiltevinduer og døre.

Vælg de rigtige gitre, og gør det sværere for tyven

Et gitter for døren eller vinduet kan være det, der får tyven til at opgive sit forehavende. Kontakt os, så hjælper vi dig med at sammensætte en flot og sikker gitterløsning, der passer til netop dit miljø. 

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!