Karmforstærkning gør det sværere for tyven

Karmforstærkning er en effektiv måde at holde uvedkommende ude. Det virker afskrækkende og kan være det, der bevirker, at tyven undlader at forsøge at trænge ind i netop din ejendom.

Karmforstærkningen er en profil (ofte fremstillet i stål), der monteres for at lukke mellemrummet mellem karmen og døren. Det dækker dørsprækken, når døren er lukket, og udgør en ekstra forhindring for tyven. Karmforstærkningen fås i flere forskellige størrelser og modeller.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-indbrud-karmforstarkning

C-profil 

Karmforstærkning fås i forskellige varianter, afhængigt af om døren åbner indad eller udad, eller om den er beregnet til et vindue. Med en C-profil kan karmforstærkningen skæres efter behov og monteres på vinduer eller døre. Den ekstra bukning og ekstra stærke profil minimerer risikoen for, at uvedkommende anvender koben og lignende. Karmforstærkning kan også være velegnet til at styrke beskyttelsen på udsatte indgangsdøre, der ofte har en enklere lås, fx døre til udlejningshuse og eller boligforeninger.

T-profil

Karmforstærkning med T-profil monteres på dørbladet og anvendes i første omgang til at dække for en stor sprække. Disse forstærkninger passer eksempelvis godt til butiksdøre, kælderrum eller fællesområder i boligselskaber. Anordningen beskytter mod tyve og forhindrer indtrængning og hærværk på bygninger og ejendomme.

Vælg den rigtige karmforstærkning

Karmforstærkninger er velegnede til både vinduer og døre, og er det perfekte supplement til andre sikkerhedsløsninger i virksomheden. Mange forsikringsselskaber anbefaler, at man monterer karmforstærkninger på mulige indgange for at forebygge indbrud. Karmforstærkningen bør dække hele dørbladet for at give optimal beskyttelse mod indtrængning. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den rigtige karmforstærkning til din virksomhed.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!