Glasforstærkning forhindrer hærværk og skader

Med glasforstærkning i form af en beskyttelsesfilm, får du et stærkere glas, der forhindrer og beskytter mod indbrud. Det er en enkel og effektiv måde at beskytte din virksomhed på.

Glas er let at knuse, og ud fra et sikkerhedssynspunkt er vinduerne ofte det svage led, hvor tyven let kan skaffe sig adgang. Med glasforstærkning på vinduer og døre øger du sikkerheden i virksomheden og forhindrer hærværk.

shop-window-retail 1200

Øg sikkerheden med sikkerhedsfilm

En sikkerhedsfilm er enkel at placere på eksisterende vinduer. Filmen er usynlig og giver ikke en følelse af at være bag tremmer. Den fås i flere forskellige styrker, fra indbrudsforebyggende til sprængsikker. Ofte har filmen en hærdet overflade, som gør den robust og nem at vedligeholde. Det er en enkel og omkostningseffektiv måde at beskytte din virksomhed mod indbrud og hærværk.

I skoler og offentlige miljøer

Skoler og offentlige miljøer udsættes også for indbrud og vandalisme. En kedelig følgevirkning ved indbrud, ud over de indlysende som tyveri og hærværk, er, at lokalet ofte fyldes med glasskår. Leg kan i værste fald ende med en ulykke, og glasskår fra vinduer eller døre på en skole kan skade elever alvorligt. Glasforstærkning er en omkostningseffektiv beskyttelse mod skader fra glasskår og et godt supplement til andre sikkerhedsløsninger.

Butikker og skiltevinduer

Knuste butiksruder og glasskår overalt er et almindeligt syn. Med glasforstærkning, kombineret med alarm og tyverisikring, minimerer du risikoen for, at netop din virksomhed rammes. Forstærkningen fungerer også på montrer og diske inde i butikken. Det øger sikkerheden i butikken og minimerer omkostningerne og besværet, som opstår ved indbrud.

Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den rigtige glasforstærkning og øge sikkerheden i din virksomhed.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!