Optimer sikkerheden med låse til yderdøren

I en virksomhed, hvor mange personer kommer og går dagligt, er det vigtigt, at dørlåsen fungerer smidigt, samtidig med at uvedkommende holdes ude. Med en sikker og velfungerende lås på yderdørene beskytter du både din virksomhed, dine medarbejdere og dit inventar..

Hos CERTEGO ved vi, hvor vigtigt det er for virksomheden at finde en smidig sikkerhedsløsning. Ved at installere den rette type lås til yderdørene forhindrer du, at uvedkommende får adgang til dine lokaler, samtidig med at adgang gives bekvemt og praktisk for medarbejdere og gæster.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-lase-til-yderdore-smartair-elektroniskt-kodelase

Vælg den rette lås til yderdøren

En yderdør kræver et højere sikkerhedsniveau end en inderdør, og forskellige virksomheder stiller desuden forskellige krav til sikkerheden. Oftest skal dørløsningen også være fleksibel og kunne håndtere store menneskestrømme. Det skal gå hurtigt med at evakuere lokalerne i tilfælde af fare. Vælg mellem mekaniske låse eller elektroniske låse og muligheden for at tilslutte dem til adgangskontrolsystemet for at optimere sikkerheden i virksomheden.

Fleksibelt med elektroniske låse

Med en elektronisk lås beskytter du dine lokaler, samtidig med at autoriserede personer får smidig adgang. Låsen giver dig hurtig adgang uden besværlig nøglehåndtering. Den kan desuden kombineres med kodelås eller forskellige adgangskontrolsystemer til en fleksibel indgangsløsning, der giver dig kontrol over, hvem der opholder sig i lokalerne. En anden fordel ved elektroniske låse er, at du hurtigt kan spærre mistede kort eller nøglebrikker.

Sikkerhed med mekaniske låse

Mekaniske låse er den enkleste og sikreste måde at beskytte din virksomhed og dit inventar på. Mekaniske låse fås i flere forskellige varianter, afhængig af hvilket sikkerhedsniveau der kræves, og uanset om det er vigtigst, at det skal være bekvemt og praktisk eller indbrudssikkert. De kan også kombineres med elektroniske låse og adgangskontrolsystemer.

Vælg en lås, der passer til din virksomhed

Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en løsning, som passer til din virksomheds behov.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!