Mekaniske låse giver højt sikkerhedsniveau

Mekaniske låse er den enkleste og sikreste måde at beskytte din virksomhed og dit inventar på. Mekaniske låse fås i flere forskellige varianter, afhængig af hvilket sikkerhedsniveau der kræves, uanset om det er vigtigst, at det skal være bekvemt og praktisk eller indbrudssikkert.

I visse lokaler og områder er det bedst at kunne låse med en nøgle. Med en robust mekanisk lås øger du sikkerheden i dine lokaler på en enkel og sikker måde. Vælg mellem blandt andet fallelåse, enkle eller godkendte rigellåse, eller kombiner med elektroniske låse, afhængig af dine behov.

lock-service-1200

Fallelåse

Fallelåse er blandt andet velegnede til indgangsdøre og inderdøre, hvor indbrudssikring ikke er højeste prioritet. Selvlåsende låsehuse kan ofte kombineres med elslutblik. De fleste låsehuse er desuden certificerede i henhold til SS-EN 12209 og SS 3522.

Enkle eller godkendte rigellåse

En enkel rigellås er velegnet til døre, hvor beskyttelse mod indtrængning ikke er den afgørende faktor, mens en godkendt rigellås er velegnet til indgangsdøre, perimeterbeskyttelsesdøre og andre indgange, der skal forhindre, at uvedkommende får adgang til lokalerne. De godkendte rigellåse er testede og certificerede i henhold til svensk standard (blandt andet SS 3522) og kan indgå i en af forsikringsselskabet godkendt låseenhed.

Kombiner med elektroniske låse

Hos CERTEGO ved vi, at forskellige virksomheder stiller forskellige krav til sikkerheden. En mekanisk lås kan også kombineres med elektroniske låse eller adgangskontrolsystemer. På den måde får du både et sikkert og smidigt låsesystem til din virksomhed. Vi hjælper dig med at sammensætte et låsealternativ, der er tilpasset til din virksomheds behov og jeres krav til sikkerhed.

Vælg en lås, der passer til din virksomhed

Kontakt din lokale CERTEGO afdeling, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en løsning, der passer til din virksomheds behov.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!